Multicloud er den raskest voksende moderne infrastrukturen

Hvordan forstå serverløs arkitektur i skyen Chris Wegmann, som leder Accentures AWS-praksis, snakket med TechRepublic på AWS re: Oppfinne om ankomsten av serverløs og hva forretningsledere trenger å vite.

For å holde tritt i det moderne teknologiske miljøet, er selskaper i økende grad nødt til å modernisere systemene sine og ta i bruk nye måter å få tilgang til, analysere og administrere dataene sine.

Kontinuerlig etterretningsfirma Sumo Logic lanserte en studie som undersøkte bedrifts teknologitrender ved hjelp av data fra mer enn 2000 kunder av Sumo Logics kontinuerlige intelligensplattform.

Sumo sier at stadig flere selskaper går videre fra gamle systemer og går over til adopsjon av flere skyer, åpen kildekode-teknologier og Amazon Web Services sky-native tjenester.

"Dagens bedriftsteknologilandskap er mer dynamisk og raskt i bevegelse enn noensinne, og å forstå hva som endrer seg og hvor raskt krever synlig skala i hva virksomheter omfavner, " sier Stephen O'Grady, en hovedanalytiker i analyseselskapet RedMonk.

"Konklusjonene i Sumo Logics rapport, i seg selv basert på innsikt fra tusenvis av kunder, er stort sett på linje med RedMonk's anslag for bransjen som går fremover, og gir dermed verdi til ledere og utøvere som har til oppgave å stille teknisk retning."

IT-lederveiledning for dyp læring (TechRepublic Premium)

Må-lese sky

  • Cloud computing i 2020: Spådommer om sikkerhet, AI, Kubernetes, mer
  • De viktigste skyutviklingen i tiåret
  • Topp leverandør av desktop som en tjeneste (DaaS): Amazon, Citrix, Microsoft, VMware og mer
  • Cloud computing policy (TechRepublic Premium)

Kalyan Ramanathan, visepresident for produktmarkedsføring for Sumo Logic, sa at adopsjon og distribusjon av virksomheter vokste 50% år over år, med mange selskaper som valgte mellom Amazon Web Services og multi-cloud-plattformer.

Ramanathan sa: "Multi-sky og open source-teknologier, spesielt Kubernetes, omformer dramatisk fremtiden for den moderne applikasjonsstabelen."

"For selskaper øker den økte bruken av tjenester for å muliggjøre og sikre en multi-sky-strategi mer kompleksitet og støy, som nåværende eldre analyseløsninger ikke kan håndtere. For å løse denne kompleksiteten, vil selskaper trenge en kontinuerlig etterretningsstrategi som konsoliderer alle av dataene deres i en enkelt rute med glass for å lukke etterretningsgapet. Sumo Logic gir denne strategien som en sky-innfødt, kontinuerlig intelligensplattform, levert som en tjeneste. "

Sumo bemerket at mange bedrifter bare brukte omtrent 15 av de mer enn 150 skybaserte tjenestene som var tilgjengelig. De sa at dette var fordi bedrifter ønsket å unngå å være innelåst på bare én plattform.

Til tross for frykt for å stole på visse plattformer, sa studien at AWS Lambda-adopsjonen vokste til 36% i 2019, opp 12% fra 2017. En tredjedel av alle respondentene sa at de nylig har gått serverløse.

Serverløse arkitekturer øker i popularitet fordi de er kostnadseffektive og lar foretak raskt skifte til sky- og DevOps-distribusjonsautomasjon.

Den ene tingen mange bedrifter spesifikt prioriterte er sikkerhet. Rapporten fant at det var en tosifret vekst i bruken av AWS-innfødte sikkerhetstjenester og trusselinformasjonsverktøy. Mange bedrifter sa til Sumo i rapporten at sikkerhet var et betydelig bekymringsmål for dem, og 50% sa at de bruker en form for sky-innfødt eller kommersiell trusselens etterretningstjeneste.

Sumos rapport fant også at Kubernetes er "svært utbredt" i miljøer med flere skyer og at open source-plattformer har forstyrret den moderne applikasjonsstabelen.

"Formålet med denne rapporten er å få et unikt perspektiv av DevSecOps-verktøyene og -metodikkene som brukes i cloud-first organisasjoner når de 'løfter og skifter' eller moderniserer og migrerer eksisterende applikasjoner til skymiljøer, " la Ramanathan til.

"Med et høyt nivå synspunkt på rapportens funn, er det klart at kubernetes og multi-cloud fører til dagens forstyrrelse av den moderne applikasjonsstabelen."

Cloud og alt som et service nyhetsbrev

Dette er din go-to ressurs for det siste om AWS, Microsoft Azure, Google Cloud Platform, XaaS, skysikkerhet og mye mer. Leveres mandager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com