Flytting til bedriftssky: Ting du må tenke på når du tar et sprang fra gamle systemer

Video: Hva du skal vite når du overfører gamle interne systemer til skyen Hvordan forberede deg på når du oppgraderer eldre systemer og flytter til den offentlige skyen.

Overgang til offentlige skybaserte systemer gir både egne utfordringer og fordeler.

Må-lese sky

  • Cloud computing i 2020: Spådommer om sikkerhet, AI, Kubernetes, mer
  • De viktigste skyutviklingen i tiåret
  • Topp leverandør av desktop som en tjeneste (DaaS): Amazon, Citrix, Microsoft, VMware og mer
  • Cloud computing policy (TechRepublic Premium)

Men med 95% av all datasentertrafikk som er spådd å være skyrelatert innen 2021, virker overgangen til skybaserte systemer alt annet enn uunngåelig for de fleste organisasjoner.

"Vi finner veldig mye at det ikke er tilfelle om folk migrerer til skyen, men når, " sa Andy Campbell, HCMs strategidirektør i Oracle.

Campbell og andre Oracle-eksekutører på Oracle's Modern Business Experience i London delte i går noen faktorer som organisasjoner bør ta hensyn til når de flyttet til skyen.

SaaS er ikke bare for små selskaper

"Hvis du ser på de 10 største kundene i Oracle globalt, har 9 av 10 enten distribuert minst en av de tre hovedpilarene - ERP, humankapital eller forsyningskjede - i skyen, " sier Thomas Kurian, president for produktutvikling hos Oracle, og la til "en av dem satte inn hele eiendommen sin i skyen".

"Det er ikke lenger slik at software-as-a-service er designet for mellomstore eller små selskaper. Den er designet for å gå hele veien fra $ 100 millioner selskaper til den største av store."

Vær klar for motstand mot å ikke lage skreddersydde tjenester

Fordi offentlige skytjenester er bygget med mange forskjellige organisasjoner i tankene, er det viktig for firmaer å kalibrere forventningene deretter, sier Campbell.

"Du starter med applikasjoner som gir funksjonalitet i klassen ... snarere enn å starte med et blankt ark og deretter utforme dine krav, " sa han.

Vær forberedt på nye måter å jobbe på

Vær forberedt på å utdanne ansatte om hvordan de kan endre sine måter å jobbe på for å få størst utbytte av nye skybaserte systemer, for eksempel det økte potensialet for sanntidssamarbeid som et delt skysystem muliggjør.

"Utviklingen og implementeringen av produkter har en tendens til å være annerledes: det pleier å være raskere, mer smidig, mer samarbeidende, " sier Campbell.

Å bytte til skyen er vanligvis raskere enn tidligere interne migrasjoner

Selv om en vellykket bytte til en skybasert tjeneste helt sikkert vil kreve mye krefter på forhånd for å sikre at arbeidsmetoder endres for å passe til de nye skyprosessene - når migrasjonen først er i gang, har den en tendens til å være relativt rask, sier Campbell.

"Det ser ut til at bevis tyder på at implementeringen i skyen typisk er omtrent 40 - 60% raskere enn en tradisjonell oppgradering på stedet, " sa han.

Cloud er ikke så stiv som du tror

Selv om skytjenester ikke er skreddersydde, betyr det ikke at de er helt ufleksible.

På noen måter kan muligheten til å legge til nye tjenestemoduler til kjerne skyplattformer og å bringe tjenester online i nye regioner, gi større rom for å oppfylle en organisasjons umiddelbare prioriteringer, sier Oracle's Campbell.

"Cloud gir deg muligheten til å flexere distribusjonsmodellen din, ta hensyn til prioriteringene og geografiene dine, " sa han, og la til skymodellen lar firmaer "levere det du vil når du vil ha det, i stedet for nødvendigvis å ha en Big Bang-tilnærming" .

Andy Campbell, HCM strategidirektør i Oracle.

Bilde: Nick Heath / TechRepublic

Executive Briefing Nyhetsbrev

Oppdag hemmelighetene for suksess med IT-ledelse med disse tipsene om prosjektledelse, budsjetter og håndtering av daglige utfordringer. Leveres tirsdager og torsdager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com