Flere mellomstore organisasjoner som flytter kontaktsentre til skyen: Her er fem fordeler

Hvorfor fremtiden for forretningsteknologi er i den offentlige skyen Fra den enkle anskaffelsen til hastigheten og skalerbarheten, tilbyr den offentlige skyen en mengde fordeler fremfor private skyer, sier administrerende direktør og grunnlegger av Agio, Bart McDonough.

Nesten halvparten av kontaktsentre over hele verden har distribuert skybaserte løsninger, med en annen tredjedel i prosessen med implementering, ifølge en IDC-hvitbok sponset av Genesys.

De 400 fagfolkene som ble undersøkt i papiret, representerte organisasjoner i 27 land og i flere sektorer, som nevnt i en pressemelding. Rapporten bemerket at mens digital transformasjon skjer hos selskaper i alle størrelser, er mellomstore bedrifter i økende grad henvendt seg til skyen for å øke produktiviteten, effektiviteten og mer. Cirka 85% av de spurte falt i denne mellomstore kategorien, noe som betyr at de hadde kontaktsentre med 300 sitteplasser eller færre, heter det i rapporten.

Blant de spurte fant rapporten at fem viktige fordeler oppsto da firmaer flyttet kontaktsentrene fra en lokal utplassering til skyen:

  1. Forbedret kundeservice - 72%
  2. Legge til nye sosiale mediefunksjoner, chatbots og andre verktøy for kundeinteraksjon - 75%
  3. Bedre agenteffektivitet og produktivitet - mer enn 70%
  4. Forbedret skalerbarhet for forretningsbehov - 71%
  5. Muligheten til å gå fra en CapEx til OpEx-modell - mer enn 66%

Mary Wardley, IDC-visepresident for CRM-apper, sa: "En bemerkelsesverdig prosentandel av de spurte allerede har eller planlegger å implementere skybaserte løsninger, av en rekke årsaker og tilhørende fordeler. i løslatelsen. "Etter hvert som flere organisasjoner distribuerer skyløsninger, vil sektoren gjennomgå en verdensomspennende revolusjon i måten forbrukerne er i stand til å samhandle med selskaper og hvordan ansatte jobber."

Hvis du vurderer en sky migrering for kontaktsenter-appene dine, eller andre bedriftsapper for den saks skyld, er det viktig å forstå overføringsalternativene dine. Et av de enkleste alternativene er å løfte og skifte apper for å kjøre i virtualiserte miljøer i skyen. For en mer dyptgående migrering kan apper imidlertid delvis eller fullstendig tas opp igjen for bruk i skyen.

Hvis du vil ha mer informasjon om cloud computing, og hvordan det kan påvirke virksomheten din, kan du sjekke artikkelen hans fra søstersiden ZDNet.

De store takeawayene for teknologiledere:

  • Mer enn halvparten av mellomstore selskaper flytter kontaktsentrene sine til skyen. - IDC og Genesys, 2018
  • Ved å flytte et kontaktsenter til skyen, kan selskaper se forbedret kundeservice, nye funksjoner, bedre produktivitet og mer.

Cloud og alt som et service nyhetsbrev

Dette er din go-to ressurs for det siste om AWS, Microsoft Azure, Google Cloud Platform, XaaS, skysikkerhet og mye mer. Leveres mandager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com