Microsoft TechEd NA 2013: Nye produkter og staking av krav til bedriftsskyen

To-timers keynote på Microsofts største årlige begivenhet TechEd Nord-Amerika, i år i New Orleans, dekket omfattende temaer designet for å overbevise deltakerne om at Microsoft er den beste partneren for alle ting. Det ble laget mange kunngjøringer om veikart for produktene, inkludert de neste utgivelsene av Windows "Blue" -klientoperativsystem (OS), Windows 8.1 og server OS, Windows Server 2012 R2. Nye utgivelser for System Center, Visual Studio og SQL Server ble også kunngjort. Nye funksjoner og lavere priser for Windows Azure var velkomne nyheter også.

Før grunntonen ble publikum i godt humør av et jazzband i New Orleans (bildet over). Keynote startet med en James Bond-kortfilm med Microsoft VP Brad Anderson i et jaktbil på jakt etter å fange stjålet Microsoft-kode. Inspirert av dronning Elizabeths "inngang" til OL i London 2012, dukket det opp en ekte bil kjørt av Brad fra tåken på scenen som om han kom fra filmen ( figur A ).

Figur A

Scener fra begynnelsen av TechEd North America 2013 Keynote

Windows er kjernen for enheter

Ian McDonald, partnerdirektør for programledelse Windows Core, tok scenen for å dekke den første av fem "pilarer" i grunntonen. Ian viste Windows 8 suksesshistorier fra Toyota Racing, Sheraton og andre. Ian kunngjorde at Windows 8.1, en gratis oppgradering fra Windows 8, vil bli utgitt innen utgangen av året, med forhåndsvisningsbiter tilgjengelig 26. juni 2013.

Ian viste noen Windows 8.1-funksjoner som er mest i samsvar med virksomheten i stedet for konsumentfokus, for eksempel standardisering av skrivebordet for flere ansatte. Han brukte Eksporter-startlayout cmdlet for å lagre en oppsett for startskjermoppsett og distribuerte deretter XML-filen med innstillingen ved å bruke Gruppepolicy for å standardisere startskjermen for en avdeling. Han snakket også om en ny programvarefunksjon i Windows 8.1 som lar utviklere ta med en VPN i applikasjonen i stedet for å være avhengig av en som finnes i operativsystemet.

Microsoft maskinvarepartnere og Microsoft selv (med Surface-nettbrettet) leverer mange plattformer for Windows-klienten. Ian demonstrerte "Pålitelig maskinvare" fra flere produsenter av Windows 8-enheter.

Styrke folksentrisk IT

Brad Anderson kom tilbake til scenen og bekreftet at de beste nettbrettene for bedriften er Windows 8, og deretter overgikk han fra Windows-enheter til det brukerne gjør på enhetene sine. "People-centric IT" betyr: En personlig opplevelse på alle enheter, hvor som helst, som er sikker og beskyttet. Brad delte at "20-noe syn" på Bring Your Own (BYO) er en rettighet; Microsofts strategi er å gi sluttbrukeren det han eller hun vil og "magi skjer!"

"Vi har bygget et sett med funksjoner i Azure kalt Windows InTune som er koblet til System Center Configuration Manager", sa Brad. Så delte han at det er over 35 000 unike organisasjoner som bruker Windows InTune, og at det "vokser som et luke". Brad delte hvordan Aston Martin aktiverte BYO for over 800 enheter ved hjelp av skybasert InTune, koblet til en lokal forekomst av System Center Configuration Manager.

Brad kunngjorde den neste utgaven av Windows Server ("Blue"} vil være Windows Server 2012 R2 og det vil være en tilsvarende utgave av System Center 2012 R2, så vel som nye funksjoner i Window InTune. Molly Brown, hovedutviklingsledelse ga videre en demo av InTune. Molly logget inn på sin Windows 8.1-datamaskin, og aktiverte en ny Windows 8.1 + Windows Server 2012 R2-funksjon: Workplace Join, en "moderne versjon av Domain join". Molly gjorde en live demo ( figur C ) av to-faktor autentisering for å fullføre Workplace-sammenføyning. Denne handlingen gjorde det mulig for brukeren å få tilgang til et SharePoint Team-nettsted som er sikret med domeneregistrering.

Figur C

To-faktor autentisering for å aktivere Workplace Join, en ny funksjon i Windows 8.1

En fin funksjon ved Workplace Join er at når du når du avleverer enheten som en bedriftsenhet, for eksempel når du gir arbeids-PC-en til tenåringen din, ikke mister du innstillingene i domeneprofilene dine, som du ville ha gjort i fortiden. Nå blir en selektiv sletting som sletter bedriftsapper, men som overlater private data, oppnådd ved å fjerne valg av 'fjernadministrasjon' og 'Workplace Join'.

Aktiver moderne forretningsapplikasjoner

Brad Anderson introduserte konseptet om at Microsoft er en skypartner som du kan stole på. Den store rekkevidden til Microsofts globale Azure-datasenternettverk er uovertruffen. For eksempel er Microsoft nå den første flernasjonale organisasjonen som vil legge til offentlig skykapasitet i fastlands-Kina. Ved å kombinere det fysiske omfanget av Azure med Microsofts støtteorganisasjon, økosystem og tilstedeværelse av lokale partnere, blir det tilfellet at Microsoft er den "beste skypartner for bedriften".

Gjestetaler Bert Craven, Enterprise Architect med EasyJet, forklarte deretter hvordan de flyttet fra åpne sitteplasser til reservert sitteplasser fordi passasjerer ikke likte "fullkontakt sport" med åpne sitteplasser. De bestemte at Windows Azure var det rette stedet å kjøre setereservasjonssystem. Bert viste hvordan den øverste delen av EasyJets reservasjonsside (som inkluderer setevalg) er levert med Azure. Bert viste deretter et levende syn på EasyJets Azure-konsoll og hvordan han er i stand til å "ringe opp" kapasitet når de har topper i billettbehov.

Scott Guthrie, konserndirektør for Windows Azure kom på scenen for å snakke om hva et flott miljø Windows Azure er for utvikleren . Scott ga følgende spennende kunngjøringer om Windows Azure:
  • Ingen kostnad for stoppede VM-er i Windows Azure. Tidligere var det en liten kostnad selv for stoppede VM-er.
  • Flytter til faktureringsmodell per minutt. Tidligere ble du fakturert i trinnvise avstander avrundet til nærmeste time. Nå faktureres du pro-rata bare for inntatte minutter.
  • MSDN-serverlisenser kan installeres uten ekstra kostnad i Windows Azure for utviklingsformål.
  • Nye MSDN-kreditter: Avhengig av nivået på ditt MSDN-abonnement får du gratis Azure-kreditter: Profesjonell $ 50 per måned, Premium $ 100 og Ultimate $ 150 per måned. Opptil 100 nettsteder med SQL Azure-database er inkludert. Scott viste en "nedbrent kurve" inne i Windows Azure-portalen for å hjelpe deg med å se hvor mye av dine gratis kreditter du har forbrukt.
Scott one-upped Brad ved å tilby å gi bort en Aston Martin V8 Vantage Coupe (omtrentlig detaljverdi på $ 118 600, se figur D ). For å være kvalifisert, kan du registrere deg for de nye MSDN Azure-fordelene før utgangen av september 2013 på dette nettstedet: http://aka.ms/azurecontest.

Figur D

Vinn denne Aston Martin V8 Vantage Coupe ved å delta i en konkurranse som avsluttes 30. september 2013.
Brian Harry, teknisk stipendiat, fortsatte utviklerhistorien rundt suksessene i Visual Studio 2012. Brian kunngjorde nye produkter Visual Studio 2013 og Team Foundation Server 2013 . Forhåndsvisningsutgivelser vil være tilgjengelige på BUILD-konferansen 26. juni i San Francisco.

Lås opp innsikt fra data

Quentin Clark, konserndirektør, SQL Server snakket om hvordan Big Data fundamentalt endrer alt. Quentin introduserte Microsoft SQL Server 2014 . Transaksjonsbehandling i minnet er en nøkkel til å gjøre de nye utgivelsene av SQL stadig raskere. Eron Kelly, daglig leder, SQL Server, fulgte opp med en fascinerende datavisualiseringsdemo. Foran et 80-tommers berøringspanel brukte Eron GeoFlow-funksjonen i Windows Excel for å levere en visuell drill-down som viste hvordan Big Data kan destilleres til presis og verdifull informasjon. Eron startet med et globalt syn på alle deltagere fra TechEd 2013 ( figur E ) og smalt etter hvert ned til stillingsbeskrivelsen til en bestemt person i Miami. Så brukte han sesjonsdatadashboards ("så enkelt en VP kan bruke det") for å visualisere bransjen og geografisk distribusjon av deltakere i spesielt TechEd-økter.

Figur E

Bruke Excel's GeoFlow-funksjon for å gi mening om Big Data (her demografi på TechEd-deltakere).

Transformer datasenteret

Brad Anderson startet det siste nøkkelomsegmentet med "La oss snakke nå om skyen som driver det vi har snakket om." Denne Microsoft-skyen "gir dynamisk applikasjonslevering fra datasentre uten grenser-skyinnovasjon overalt".

Trek terrengsykler ble omtalt som en Windows Azure suksesshistorie. Azure representerer neste generasjon av hvordan Trek skal støtte deres drifts- og salgsorganisasjon. Sitater fra Trek-staben inkluderte "Azure VM-er er veldig enkle å kjøre" og "Azure vil ta applikasjonene våre til neste nivå uten bekymringer for infrastrukturen".

Microsofts "rike portalteknologi", tidligere kjent som Windows Azure Services for Windows Server (WASWS), og kodenavnet Katal før det, har endelig et nytt og anstendig navn: Windows Azure Pack ! Clare Henry, direktør produktmarkedsføring, viste frem Windows Azure Pack for å selv tilby en privat skytjeneste på samme måte som du ville bruke den virkelige Windows Azure-portalen. Jeff Woolsey, hovedprogramleder, gjorde en endelig demonstrasjon av Storage Spaces i Windows Server 2012 som har en ny funksjon i R2-utgivelsen, som er Tiered Storage . Med lagret lagring kan Windows Server 2012 R2 ta SSD (solgte statsstasjoner) og kombinere dem med spinnende disker på et samlet lagringsplass. Ved å bruke "varmekart" -metodikk flytter Tiered Storage automatisk hotdiskdata fra spinningsdisker til SSD. Jeff viste i en live-demo hvordan IOPS ble økt fra 7.400 til 124.000, noe som er en 17-folders ytelsesøkning.

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com