Microsoft Teams: Et jukseark

Microsoft Teams: Et jukseark Denne omfattende guiden dekker alt du trenger å vite om den chatbaserte kommunikasjons- og samarbeidsplattformen Microsoft Teams.

Microsofts chat- og samarbeidsplattform Teams kan ha kommet et stykke tid etter Slack, men takket være integrasjonen med Office 365 har det noen få triks for seg.

TechRepublics jukseark om Microsoft Teams er en rask introduksjon, i tillegg til en "levende" guide som vil bli revidert med jevne mellomrom når nye oppdateringer blir utgitt. Det er også tilgjengelig som nedlasting, Microsoft Teams: Et jukseark (gratis PDF).

Falskeark for telefonintervju: Stemingeniør (TechRepublic Premium)

Kortfattet sammendrag

 • Hva er Microsoft Teams? En chat- og samarbeidsplattform for Microsoft Office 365-kunder designet for å forenkle gruppearbeid.
 • Hvordan bruker Microsoft Teams? I tillegg til chat-baserte kommandoer, gir Teams integrasjon med andre Microsoft-tjenester brukere tilgang til delte filer og kalendere, samarbeidsredigering og enkel veksling mellom tale-, video- og tekstprat.
 • Hvem påvirker Microsoft Teams? Tjenesten er tilgjengelig for de fleste abonnenter på Microsoft skybasert Office 365-pakke.
 • Når og hvor er Microsoft Teams tilgjengelig? Teams er tilgjengelige for Office 365-kunder over 181 markeder over hele verden og på 53 språk.
 • Hvordan får jeg Microsoft Teams? Microsoft Teams er som standard aktivert for de fleste organisasjoner som bruker Office 365.

Hva er Microsoft Teams?

Teams er Microsofts overtakelse av chatbasert kommunikasjon for virksomheten, svaret på konkurrerende plattformer som Slack og Atlassians HipChat.

I sin enkleste form gir tjenesten brukere muligheten til å sette opp team, som hver i hovedsak er et knutepunkt for gruppepratersaler, som kalles kanaler.

Flere chatterom eller kanaler kan opprettes i et team og for å holde samtaler enkle å følge, blir samtaler trådet, flyte fra topp til bunn og varsle brukere om oppdateringer. Hvis brukere trenger ansikt til ansikt-samtale, kan de hoppe rett i tale- eller videochatter med andre kanaldeltakere med et enkelt klikk. Antall deltakere i en videochat er også satt til å øke, med Microsoft som integrerer Kaizala-meldingstjenesten for kommunikasjon i store grupper i Teams.

Må-lese sky

 • Cloud computing i 2020: Spådommer om sikkerhet, AI, Kubernetes, mer
 • De viktigste skyutviklingen i tiåret
 • Topp leverandør av desktop som en tjeneste (DaaS): Amazon, Citrix, Microsoft, VMware og mer
 • Cloud computing policy (TechRepublic Premium)

Imidlertid presser Microsoft plattformen som mer enn bare en chat-hub. Teams er integrert med Microsofts online kontorpakke Office 365, noe som betyr at det er knyttet til andre Microsoft Office-tjenester, for eksempel Word og Excel, så vel som skylagrings- og delingstjenester som SharePoint. PowerPoint, OneNote, Planner, Power BI og Delve er også integrert med Teams.

Følgelig synkroniseres alle dokumenter, regneark, presentasjoner og lignende som deles i et team med en kopi som er lagret i Microsofts OneDrive-skylagring og et lokalt SharePoint-miljø, slik at hvert teammedlem alltid har tilgang til den nyeste versjonen. Samarbeidende redigering av dette delte innholdet er også mulig, med endringer fra hver bruker i Office-programvaren i sanntid.

Ved siden av denne integrasjonen med Microsofts bredere pakke med tjenester, blir ny funksjonalitet lagt til i Teams over tid, for eksempel den nylig lagt Schedule Management-funksjonen, noe av den bransjespesifikke, for eksempel Microsoft Teams 'koordineringstjeneste for pasienter.

Selv om noen ikke liker å bruke Microsoft Teams, betyr tjenestens integrasjon med Office 365 at viktige oppdateringer eller innhold generert i samarbeidsplattformen kan flagges opp utenfor Teams, for eksempel kan Microsoft Delve fremheve en oppdatering til en viktig delt fil.

Teamkanaler kan også kommunisere med eksterne tjenester via Connectors. Det finnes allerede koblinger for å skyve oppdateringer fra GitHub, Evernote, Zendesk, MailChimp, SAP SuccessFactors og Salesforce til Teams kanaler, og et API-rammeverk er tilgjengelig for at flere skal kunne bygges, noe som også lar bedrifter koble sine egne interne apper. Ved lansering sendte Microsoft Teams med over 70 kontakter og 85 roboter, som kan delta i samtaler. Fra Chat har hver Team-kanal tilgang til T-Bot, en bot som kan svare på enkle spørsmål om hvordan du bruker Microsoft Teams.

Tilgang til filer, interne nettsteder og dashboards styres automatisk av Office 365 Groups og SharePoint, med brukere som kan opprette en ny gruppe eller knytte teamet til en eksisterende gruppe når de oppretter teamet.

Microsoft Teams er designet for å oppfylle de samme sikkerhets- og databeskyttelsesstandardene som Office 365 og er Office 365 Tier C-kompatible. Tjenesten håndhever tofaktorautentisering, enkelt pålogging gjennom Active Directory og kryptering av data under transport og i ro. Microsoft legger også til kontroller for å hjelpe organisasjoner med å beskytte sensitiv informasjon fra å bli delt eller lekket. Informasjonsbarrierer gjør at bedrifter kan begrense hvilke teammedlemmer som kan kommunisere og samarbeide med hverandre. På grunn senere i 2019 vil Secure Private Channels la organisasjoner kontrollere hvilke teammedlemmer som kan se samtaler og innhold i en spesifikk Team-kanal.

Tilleggsressurser

 • Microsoft lanserer Teams, går i krig med chat-giganten Slack
 • Microsoft gjenberegner liket av ondartet Office-assistent "Clippy" for å hjelpe lag med å konkurrere med Slack
 • Microsoft Teams går live med ny e-postintegrasjon, enterprise bots (ZDNet)
 • Boter gir Microsoft Team en fordel på konkurransen - og fremtiden

Hvordan bruker Microsoft Teams?

Microsoft Teams er designet for å gi en enklere måte for små grupper av mennesker å kommunisere og samarbeide.

Den mangelfulle tilnærmingen ved å kommunisere via gruppemails og dele filer via et lappeteppe av forskjellige tjenester er vanskelig - eller slik går Microsofts begrunnelse - med potensialet for tapte meldinger og filer. Dette er problemet Microsoft Teams er designet for å løse.

Microsoft argumenterer for at Teams trumfkort er dens tette integrasjon med Office-tjenester og grupper, som lar brukere sømløst og sikkert bytte mellom redigering av dokumenter, delte dashboards og planleggere, og gruppeprat, video og stemmesamtaler. Denne enkelheten ved å bare sette opp et team og ha tilgang til alle disse delte tjenestene - uten å måtte bruke timer på å konfigurere dem - er en del av det Microsoft ser på Teams salgsargument. Microsoft Teams-integrasjon med e-post gjør det også mulig å kopiere meldinger som er sendt til en angitt Team-adresse, til en samtale i Teams.

I desember 2017 begynte Microsoft å rulle ut støtte for avanserte anropsfunksjoner, tidligere bare i Skype for Business, til Microsoft Teams. Disse inkluderer å tilby fullverdige oppringingsfunksjoner, komplett med samtalehistorikk, hold / gjenoppta, hurtigvalg, overføring, videresending, ID-maskering, ekstern oppringing, håndtering av flere anrop, samtidig ringing, telefonsvarer og teksttelefon (TTY) -støtte.

Når Teams får nye funksjoner, oppfordrer Microsoft brukere av Skype for Business til å begynne å planlegge å migrere til plattformen. I juni 2018 la Microsoft til støtte for Direct Routing, slik at kunder kan bruke sin eksisterende telefoninfrastruktur for Teams for å opprette en "full taletjeneste", kombinert med Microsofts telefonsystem for Office 365. Microsoft Teams er tilgjengelig i et økende antall møterom oppsett, med tjenesten tilgjengelig via Skype Room Systems, på konferansetelefoner som kjører Skype for Business, og i forhåndsvisningsform på Surface Hub. På grunn av team som inkluderer disse funksjonene, vil støtte for Skype for Business slutte 31. juli 2021, med nye Microsoft 365-kunder som standard ble flyttet til Microsoft Teams fra 1. september 2019.

Microsoft svarte på samtaler for å gjøre tverrorganisasjonens arbeid i Team enklere i mars 2018, da det begynte å rulle ut gjestetilgang for brukere uten bedriftskonto. Tjenesten er også i ferd med å rulles ut til amerikanske myndighetsorganer som bruker Office 365.

Siden lanseringen har Microsoft integrert apper og tjenester med team, både interne Office 365 som Excel, så vel som de fra utvalgte partnere som Trello, InVision og SurveyMonkey. Brukere kan inkludere informasjon direkte fra disse appene i samtalene sine uten å måtte ta med skjermbilder eller hyperkoblinger. Søking etter mennesker er også forbedret, med tillegg av en Microsoft Graph API-drevet app kalt "Hvem", som lar brukerne søke etter personer i deres organisasjoner etter navn eller emne.

Microsoft har brakt forskjellige nye funksjoner til Microsoft Teams i 2018. Disse inkluderer opptak av møter som blir lastet opp til Azure-skyen, sammen med tidsstemplede transkripsjoner, med automatisk oversettelse av chat-meldinger og automatiserte bildetekster.

Microsoft har også integrert Teams med det augmented-reality-headsettet HoloLens for å aktivere en Remote Assist-funksjon. Denne funksjonen gjør at en arbeider i feltet som bruker prototypehodesettet kan dele video om hva de ser på med en ekspert på hovedkontoret ved å bruke Microsoft Teams.

Tilleggsressurser

 • Slack versus Microsoft Teams: Det er egentlig ingen konkurranse (ZDNet)
 • Microsoft Teams: Hva med gjestestøtte, en Education-versjon og andre spørsmål som er besvart (ZDNet)
 • Slik legger du til gjestekontoer i Microsoft Teams
 • Mer må-lese Microsoft-relatert dekning (TechRepublic på Flipboard)

Hvem er Microsoft Teams 'konkurrenter?

Teams viktigste utfordrere er chat- og samarbeidstjenestene Slack og Atlassians HipChat.

Slack som ble utgitt før Microsoft Teams, og å snakke fra personlig erfaring, ved å bruke en blanding av Slack og Google Apps for Work, gir en relativt enkel måte å samarbeide og kommunisere med kolleger. Slack har også gitt ut Enterprise Grid-tjenesten sin målrettet mot å betjene behovene til organisasjoner med mellom 500 og 500 000 brukere.

Slack er også tilgjengelig som et Freemium-produkt, med prisen som stiger til $ 6, 67 per bruker per måned for små og mellomstore bedrifter, $ 12, 50 for større bedrifter, og tilpasset priser for de største selskapene og de som jobber i regulerte bransjer. Teams tilbyr også brukere et begrenset sett med funksjoner gratis, selv om full service krever et Office 365 for forretningsabonnement, koster rundt $ 12, 50 per bruker per måned, som også inkluderer en komplett pakke med Office-tjenester.

HipChat krever også $ 3 per bruker per måned for standardtjenesten, som også er et Freemium-tilbud, som inkluderer deling av gruppeskjermer, ubegrenset fildeling og lagring og ubegrenset meldingshistorikk.

I likhet med Microsoft Teams har Atlassians HipChat innebygd støtte for gruppevideochat med ett klikk, men tilbyr også integrasjon med Amazons stemmestyrte personlige assistent Alexa.

I motsetning til Slack er det også en gratis versjon av Microsoft Teams, utgitt i juli 2018, som ikke krever en forretningsversjon av Office 365 eller en Microsoft-konto.

Den gratis tjenesten er rettet mot små til mellomstore bedrifter, og er begrenset til bruk av 300 personer, inkluderer ubegrenset chatmeldinger og søk; lyd- og videosamtaler for enkeltpersoner, grupper og team; 10 GB lagringsfil og 2 GB per person for personlig lagring; gjestetilgang. integrasjon med Office Online webapper sammen med mer enn 140 apper og tjenester.

Gratisversjonen inkluderer ikke Office 365-tjenester som OneDrive, SharePoint, Planner, Yammer, Exchange-e-posthotell og tilpassede e-postdomener, møteopptak, lydkonferanser, møteplanleggeren.

Siden gratisversjonen av Microsoft Teams ble introdusert i juli 2018 har det vært en markant vekst i Teams brukertall.

Fra mars 2019 var det 500 000 organisasjoner som brukte Microsoft Teams, og i juli 2019 brukte mer enn 13 millioner mennesker Teams mer enn de brukte sin rival Slack den gangen.

En Spiceworks-undersøkelse på slutten av 2018 fant at innen utgangen av 2020 forventer 41 prosent av organisasjonene å bruke Microsoft Teams (opp fra 21 prosent i 2016), og 18 prosent forventer å bruke Slack (opp litt fra 15 prosent i 2018).

For hans del avskjediget Slacks grunnlegger og administrerende direktør Stewart Butterfield betydningen av veksten i Teams brukertall den gangen og sa at adopsjonen av Teams gjenspeilte at den ble satt sammen med Office 365, og la til "Jeg tror ikke det virkelig er en trussel".

Tilleggsressurser

 • Microsoft introduserer en gratis versjon av Teams, som går head-to-head med Slack
 • Hvorfor% 20Microsoft er% 20fritt% 20version% 20of% 20Teams% 20could% 20help% 20it% 20better% 20compete% 20with% 20Slack
 • % 20% 09
 • Microsoft Teams dreper det i forretningspratmarkedet
 • Microsoft leder pakken i bedriftssamarbeidsverktøy - men i hvor lang tid?
 • Slack er rettet mot store bedrifter med Enterprise Grid og nye intelligente funksjoner
 • Microsoft legger til nye intelligente funksjoner til Teams, og øker samarbeidet og produktiviteten

Hvem påvirker Microsoft Teams?

Tjenesten er tilgjengelig for abonnenter på Microsofts skybaserte Office 365-pakke. Microsoft sier at det er tilgjengelig for "de fleste" Office 365-kommersielle kunder - med team som er aktivert for Business Essentials, Business Premium, E1, E3 og E5-abonnenter.

Microsoft Teams for Education har en rekke funksjoner designet for å hjelpe lærere og studenter: for eksempel muligheten til å hente rutetabeller fra skoleinformasjonssystemet, integrerte notatbøker fra OneNote-klassen og verktøy for oppgavehåndtering for å hjelpe lærere med å klassifisere og gi tilbakemelding.

Microsoft Teams er cross platform, med klienter for Windows, macOS, Android, iOS og nettet. Android- og iOS-brukere kan bruke Teams for 1: 1-samtaler via VOIP eller telefonsystemer, der iOS-brukere kan dele skjermen, live video og bilder med andre Team-brukere.

Tilleggsressurser

 • Video: Introduksjon av Microsoft Teams (ZDNet)
 • Microsoft Teams triks bør gjøre Slack nervøs (ZDNet)
 • Box integreres med Microsoft Teams, og skaper hub for milliarder av Office-filer i skyen

Når og hvor er Microsoft Teams tilgjengelig ?

Teams er tilgjengelige for Office 365-kunder over 181 markeder over hele verden og på 53 språk.

Tilleggsressurser

 • Gjør deg klar for 'Microsoft Teams', Microsofts svar på Slack (CNET)
 • Microsoft Teams utfordrer Slack for office dominance (CNET)

Hvordan får jeg Microsoft Teams?

Microsoft Teams er som standard aktivert for de fleste organisasjoner som bruker Office 365, med det eneste kravet som er et abonnement på en av lisensplanene som er beskrevet ovenfor.

Tilleggsressurser

 • Microsoft Teams: 7 ting du trenger å vite (CNET)
 • Microsoft rivaler Slack, Ubers viktigste appoppdatering (CNET)

Microsoft Teams er tilgjengelig for de fleste Office 365-kunder.

Bilde: Microsoft

Cloud og alt som et service nyhetsbrev

Dette er din go-to ressurs for det siste om AWS, Microsoft Azure, Google Cloud Platform, XaaS, skysikkerhet og mye mer. Leveres mandager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com