Microsoft Azure: Hvordan det gir et konkurransefortrinn

Hvorfor Azure kan være en enorm styrke i den offentlige skyen i mange år fremover Microsoft styrer produktivitetssuite, sier Agio-administrerende direktør Bart McDonough, og det er en enorm fordel i skyen.

I mange år nå har eksperter, forståsegpåere og nettsteder som TechRepublic utpekt fordelene med nettsky-databehandling for moderne virksomheter i alle størrelser. Essensen av argumentet er at nettsky-databehandling tilbyr flere tjenester og mer avansert infrastruktur for informasjonsteknologi enn omtrent enhver bedrift kan tilby på egen hånd. Cloud computing-tjenester gir konkurransefortrinn hver bedrift trenger for ikke bare å lykkes, men trives.

Må-lese sky

  • Cloud computing i 2020: Spådommer om sikkerhet, AI, Kubernetes, mer
  • De viktigste skyutviklingen i tiåret
  • Topp leverandør av desktop som en tjeneste (DaaS): Amazon, Citrix, Microsoft, VMware og mer
  • Cloud computing policy (TechRepublic Premium)

En av de dominerende nettsky-databehandlingstjenestene som er tilgjengelige for store og små forretningsbedrifter, er Microsoft Azure. Med mer enn hundre separate funksjoner og tjenester kan Azure tilby skybasert IT-infrastruktur som tilfredsstiller nesten ethvert forretningsbehov. Nøkkelen til å benytte seg av dette skybaserte potensialet er imidlertid å lære hvilke tjenester som er tilgjengelige og oppdage hvordan de skal implementeres.

Microsoft Azure

For å begynne å bruke Azure, må du først registrere deg for tjenesten. Før du begynner, trenger du en gyldig Microsoft-brukerkonto. Bruk den foretrukne nettleseren til å navigere til Microsoft Azure Try It-siden ( figur A ). Klikk på Start gratis-knappen, oppgi Microsoft-kontoinformasjonen din, og fyll ut skjemaene som ønsket. Selv om du kan registrere deg for tjenesten uten startkostnad, må du fremdeles oppgi kredittkortinformasjon.

Figur A

Figur A

For å oppmuntre bedrifter til å prøve Azure gir Microsoft en kreditt på $ 200 til enhver skytjeneste du bruker. Og som en skybasert tjeneste blir du bare belastet for det du eller bedriften din faktisk distribuerer og bruker. Med andre ord, hvis du aldri distribuerer en tjeneste, blir du aldri belastet. Du kan bare se gjennom listen over tjenester for å se hva Azure tilbyr hvis du foretrekker det.

I tillegg til $ 200 kreditt tilbyr Microsoft også mange vanlige tjenester gratis de første 12 månedene, og et annet sett med tjenester er utpekt til å være gratis for alltid. Kombinasjonen av $ 200-kreditt og gratistjenestene skal gi de fleste virksomheter muligheten til å prøve de vanlige Azure-skytjenestene uten å pådra seg noen utgifter.

Når du oppretter en konto og bekrefter legitimasjonsbeskrivelsen din, logger du på Azure. Du vil se en hjemmeside som skal se ut som figur B. Herfra kan du få tilgang til mer enn hundre forskjellige Azure-spesifikke tjenester og funksjoner.

Figur B

Figur B

Noen av de mer vanlige skytjenestene har en tendens til å distribuere virtuelle nettverk, virtuelle maskiner, lagringsservere og databaseapplikasjoner. Azure tilbyr flere varianter av hver av de vanlige IT-infrastrukturtjenestene i tillegg til funksjoner og verktøy som kan overvåke ytelsen og effektiviteten.

For å lette bruken av Azure-tjenester tilbyr Microsoft også en rekke online-kurs som beskriver hvordan og hvorfor du skal distribuere hver skybaserte tjeneste eller funksjon. Bare velg rollen din ( figur C ), og velg deretter hvilken tjeneste eller funksjon du vil utforske.

Figur C

Figur C

Mye å lære

I likhet med Amazon AWS og Google Cloud, er Microsoft Azure en komplett skytjeneste- og infrastrukturplattform. Med mer enn hundre separate tjenester og funksjoner har IT-fagfolk, enten det er arkitekter, administratorer, utviklere eller forretningsførere, mange valg å gjøre og mye å lære om Azure.

For å hjelpe deg med å introdusere kraften til skybaserte datatjenester, vil TechRepublic fortsette å utforske Azures tjenester, produkter og funksjoner. Fremtidige artikler vil gå nærmere inn på når du skal vurdere en spesifikk tjeneste, hvorfor det er fornuftig fra et forretningsmessig perspektiv og vil forklare hvordan du distribuerer den for virksomheten din.

Cloud computing-tjenester som Microsoft Azure tilbyr konkurransefortrinn som ikke kan dupliseres av de fleste selskaper individuelt - den nødvendige infrastrukturen er for stor og for dyr. I henhold til en betal-som-du-gå-abonnentmodell har virksomheter råd til sofistikerte skybaserte servere og systemer som de aldri vil kunne kjøpe eller implementere på egen hånd. Å benytte seg av fordelene med cloud computing bør være standard driftsprosedyre for alle virksomheter.

Cloud og alt som et service nyhetsbrev

Dette er din go-to ressurs for det siste om AWS, Microsoft Azure, Google Cloud Platform, XaaS, skysikkerhet og mye mer. Leveres mandager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com