Linux: Den nye grensen til bedriften i skyen

Linux: Den nye grensen til bedriften i skyen Alle fra dev-team til operasjoner til ledere av virtuelle maskiner trenger nå å kjenne Linux, sier Brian Hat til Red Hat.

Dan Patterson fra TechRepublic snakket med Brian Gracely, direktør for skystrategi i Red Hat OpenShift, om Linux og nettskyen.

Patterson: Linux, er den neste grensen, den dristige neste grensen til bedriften ... Red Hat har eksistert i mange år. Det er en fantastisk distribusjon av Linux. Hjelp oss å forstå hvordan Red Hat blir adoptert og brukt i bedriften.

Må-lese sky

  • Cloud computing i 2020: Spådommer om sikkerhet, AI, Kubernetes, mer
  • De viktigste skyutviklingen i tiåret
  • Topp leverandør av desktop som en tjeneste (DaaS): Amazon, Citrix, Microsoft, VMware og mer
  • Cloud computing policy (TechRepublic Premium)

Gracely: Vel, selvfølgelig, som du har nevnt, vi har vært et Linux-selskap i lang tid. Vi har virkelig sett Linux utvide seg etter mange ting som skjer i bedriften. Vi ser at mer og mer bedriftsinfrastruktur blir programvaresentrisk eller programvaredefinert. Red Hat har utvidet sin portefølje innen lagring, i automatisering med Ansible-plattformen.

Og så har den virkelig store trenden i det siste med Linux vært Linux-containere og teknologier som Google Kubernetes. Så vi ser at bedrifter ønsker å bygge nye applikasjoner. Vi ser at infrastrukturen er mer programvaredefinert. Linux ender opp med å bli grunnlaget for mye av det som skjer innen IT i disse dager.

Patterson: Og hvordan kan arbeidsgivere finne de ansatte som har de rette ferdighetene, og hva er de beste ferdighetene for å distribuere Red Hat i skyen?

Nådig: Ja. Så jeg tror det er et par sentrale ferdighetssett. Det første er tydeligvis at vi ser flere og flere Linux-systemadministratorer, systemadministratorer, som utvikler disse ferdighetene, fordi disse ferdighetene er aktuelle i deres egne datasentre. De kan brukes i den offentlige skyen. Det er et flott grunnlag.

Alle som har vært en virtualiseringsadministrator, forstår virkelig programvaresentrisk infrastruktur, APIer og så videre. Det er et fantastisk ferdighetsmål å finne, og så mange mennesker som har fokusert på automatisering. Enten du har lært Chef, Ansible, Puppet, disse typer ferdigheter, alle disse er virkelig gode grunnleggende ting. Det er ikke ferdigheter med enhjørning som du ikke finner noe sted. Det er ferdigheter du kan finne over hele landet.

Patterson: Apropos ferdigheter, hvorfor er det ... det føles nesten litt overflødig å spørre om dette, men det er viktig. Hvorfor skal ansatte ha et mangfoldig sett med Linux-ferdigheter når de jobber i IT?

Gracely: Vel, jeg tror det største er at flere og flere selskaper sier: "Se, samspillet vi skal ha med markedsplassen vår, med våre kunder, kommer til å bli digital. Det kommer til å være gjennom programvare. " Hva det til syvende og sist betyr er at jeg vil at utviklerne mine skal kunne bygge funksjoner raskere, samhandle raskere, gjøre endringer. Du ser at flere ops-team og utviklingsteam må jobbe tettere sammen. Det hele settet med infrastruktur og verktøyene de bruker har en tendens til å være Linux-basert.

Jo mer du kan ha folk som forstår Linux-verktøy, automatisering, programvaredefinerte typer ting, desto mer skal du ha konsistens om hvordan utviklere snakker med operatører, og som kan rulle ut programvare raskere, men til slutt svarer du til markedet bedre. Du svarer bedre på hva kundene dine ønsker.

Patterson: Brian, jeg lurer på når vi ser nedover veien, si 18 til 36 måneder, hvor er Linux, ikke bare i bedriften, men i enterprise skyen?

Nådig: Rett. Ja, jeg tror at det vi ser mer og mer at det ikke lenger er et fast foretak. Foretaket er i sine egne datasentre. Det er på tvers av de tre, fire eller fem store offentlige skyer. Linux ender opp med å være en av de teknologiene som er bærbare. Linux-teknologi, containerteknologi på toppen av det, det er alle bærbare teknologier. Det vi ser folk prøve å finne ut av, er hvordan jeg driver jevnlig drift, konsistente utviklingsmiljøer, uansett hvor virksomheten trenger å løpe.

Hvis jeg vil løpe i Asia, og jeg vil dra nytte av offentlig sky, flott. Jeg vil løpe i mine egne datasentre, på grunn av samsvar, flott. Hvordan er jeg egentlig konsekvent på tvers? Linux utvikler seg til å bli det defaktive bærbare lag og konsistenslag.

Nyhetsbrev om innovasjon

Vær kjent med smarte byer, AI, Internet of Things, VR, AR, robotikk, droner, autonom kjøring og mer av de kuleste teknologiske nyvinningene. Leveres onsdager og fredager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com