Kentucky Derby blir digital: Churchill Downs flytter kritiske apper til skyen med AWS

Hvordan Kentucky Derby og Churchill Downs omfavnet digital transformasjon Fra verdens største 4K videoskjerm til neste generasjons trådløst internett til å omfavne AI for å være med på å forutsi løpene, og Churchill Downs bruker teknisk for å finne fremtiden til virksomheten.
Bygge et lysbilde dekk, tonehøyde eller presentasjon? Her er de store takeaways:
  • Churchill Downs har flyttet 80% av sin mobile satsingsplattform til skyen med Amazon Web Services.
  • I slutten av 2018 planlegger Churchill Downs å få alle sine kritiske apper flyttet til skyen.

Hvis du satser på Kentucky Derby 2018, er det en god sjanse for at innsatsen din vil gå gjennom Amazon Web Services (AWS) skyplattform.

Som en del av sin digitale transformasjonsinnsats har Churchill Downs, hjemmet til Kentucky Derby, flyttet mer enn 80% av sin infrastruktur for mobil satsingsplattform og applikasjonsportefølje til AWS, ifølge en pressemelding. Hva mer er at institusjonen ønsker å migrere alle sine oppdragskritiske apper til skyen innen utgangen av året.

Churchill Downs er ikke bare et historisk spor i Louisville, KY. Som nevnt i utgivelsen, driver det racerbaner og kasinoer i flere stater, og den mobile omsetningplattformen for hesteveddeløp er en stor del av virksomheten.

The Downs begynte sin flytting til skyen med Twinspires.com, det utgivelsen beskrev som "den offisielle innsatssiden for Churchill Downs og Kentucky Derby." I tillegg til å satse, bruker løpsfans plattformen til å forske på hester og se på løp som skjer rundt om i verden, heter det i utgivelsen.

"I løpet av Triple Crown-serien alene ble over 124 millioner dollar i lovlige innsatser plassert ved bruk av TwinSpires.com med store pigger i trafikken som treffte minutter før de største løpene, " heter det i utgivelsen.

Med den typen variabel bruk virker skyens elastisitet som en naturlig passform. Med AWS sin skalerbarhet, håndterte plattformen et "enestående volum av innsatser og nye kunderegistreringer", mens responstidene ble holdt nede på 35 millisekunder, konstaterte utgivelsen.

"Kentucky Derby er vår Black Friday konsolidert i omtrent åtte timer, " sa David Kurtz, seniordirektør for Cloud Operations ved Churchill Downs, i utgivelsen. "Vi bruker bare hoveddelen av infrastrukturen vår rundt to prosent av året, og opplever uforutsigbar høy kundetrafikk mindre enn 10 dager ut året. Å drive på stedet gjorde det nesten umulig å skalere raskt nok for volumet vi har på topplast ganger, så vi henvendte oss til skyen med mest funksjonalitet for å få hjelp. "

I tillegg til å bruke AWS til å være vertskap for kritiske apper, er Churchill Downs ute etter å utvide bruken av plattformen og jobbe med maskinlæring i fremtiden for å forbedre opplevelsen for brukerne. Utgivelsen spesifiserte imidlertid ikke hvordan organisasjonene planla å bruke maskinlæring.

Cloud og alt som et service nyhetsbrev

Dette er din go-to ressurs for det siste om AWS, Microsoft Azure, Google Cloud Platform, XaaS, skysikkerhet og mye mer. Leveres mandager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com