Insync 1.5 har gjort noen sårt tiltrengte forbedringer

Insync 1.5 har gjort noen sårt tiltrengte forbedringer Jack Wallen trekker frem noen av forbedringene til det tverrplattforme Google Drive desktop synkroniseringsverktøyet, Insync.

Hvis du er en Google Drive-bruker, og leter etter et GUI-verktøy som krysser plattformen som lar deg enkelt synkronisere Drive-filene og -mappene til skrivebordet ditt, har du sannsynligvis funnet ut at Google kommer til kort for visse plattformer (hoste, hoste. .. Linux). For det formål har du sannsynligvis vendt deg til et verktøy som Insync. Dette bestemte verktøyet / tjenesten har vært min favoritt for å synkronisere Drive til Linux-skrivebordet i ganske lang tid nå, og det har ennå ikke sviktet meg.

Mer om Open Source

 • 8 av tiårets verste open source-innovasjoner
 • Åpen kilde i 2020: Fremtiden ser lys ut
 • Linus Torvalds: "Git beviste at jeg kunne være mer enn et en-rart."
 • 20 raske tips for å gjøre Linux-nettverk enklere (gratis PDF)

Imidlertid var det alltid ett lite problem jeg ikke brydde meg om med appen. Problemet det dreide seg om var at Insync-verktøyet for alltid ble relatert til system- (eller varslings-) skuffen. For å samhandle med Insync ville du klikke på ikonet og jobbe med popup-en. Med utgivelsen av Insync 1.5, endret det seg. Sammen med denne endringen har kommet noen virkelig viktige oppdateringer til appen.

La oss se på hva du nå kan gjøre med Insync. Jeg skal demonstrere på Elementary OS, men appen oppfører seg det samme, uavhengig av plattform.

oppgradering

Hvordan du oppgraderer vil avhenge av plattformen du bruker. Jeg anbefaler på det sterkeste å laste ned nødvendig installasjonsprogram for Insync 1.5 fra Insync Download-siden og kjøre den. Linux-plattformen, som du kanskje har installert fra en PPA, har ennå ikke hentet den nye versjonen. På grunn av det er den eneste måten å få den siste iterasjonen å installere manuelt. Dette kan tas vare på med følgende trinn (igjen, jeg demonstrerer på Elementary OS):

 1. Lukk den gjeldende forekomsten av Insync
 2. Last ned den siste versjonen.
 3. Lagre filen i ~ / Nedlastinger .
 4. Åpne et terminalvindu.
 5. Bytt til nødvendig katalog med kommandoen cd ~ / Downloads .
 6. Installer den nye filen med kommandoen sudo dpkg -i insync * .deb .
 7. La installasjonen fullføre.
 8. Start en forekomst av den nylig installerte Insync fra skrivebordsmenyen.

Det nye appvinduet

Som jeg nevnte, er det nye Insync-appvinduet ikke lenger permanent festet til systemfeltet. Hvis du klikker på ikonet i systemstatusfeltet og velger Åpne appvindu, vises et frittstående vindu på skrivebordet ( figur A ).

Figur A

Det nye frittstående appvinduet Insync.


Fra dette appvinduet kan du gjøre alt du kan fra forrige Insync-rullegardinmeny - og mer. Fra det nye Insync-vinduet kan du komme til Innstillinger ved å holde musepekeren over øverste venstre hjørne av vinduet og velge Innstillinger fra popup-vinduet ( figur B ).

Figur B

Åpne vinduet Insync Preferences.


For å få tilgang til kontoinnstillingene dine, klikk på profilbildet ditt og velg Kontoinnstillinger fra den dukker opp ( Figur C ).

Figur C

Kontoinnstillingene finner du her.


snarveier

Dette vil for mange være høydepunktet i den siste Insync-utgivelsen. Utviklerne valgte til slutt å emulere snarveiene til Google Drive-filer / mapper. Fra disse snarveiene kan du:

 • Lag en ny fil.
 • Synkroniser til et tilpasset sted.
 • Bytt sted.
 • Unsync.
 • Dele.
 • Kopier delingslenke.
 • Gi nytt navn.
 • Flytt til søppel.

Dette gjør det betydelig enklere (fra tidligere iterasjoner av Insync) å samhandle med filer og mapper. Gjør følgende for å få tilgang til disse snarveiene:

 1. Åpne Insync-appvinduet.
 2. Klikk på profilbildet ditt.
 3. Velg Filer.
 4. Hold markøren over filen du vil jobbe med.
 5. Klikk på snarveien for handlingen du vil bruke ( figur D ).

Figur D

Insync-snarveiene i aksjon.


Hvis du foretrekker å samhandle med filer via en hurtigmeny, kan du høyreklikke på en fil eller mappeoppføring i Files-listen og velge snarveihandlingen du vil bruke derfra ( Figur E ).

Figur E

Høyreklikk hurtigmenyen.


Du vil også oppdage at alle de gamle funksjonene du er avhengige av fremdeles er der, men hvert eneste aspekt av appen / tjenesten er forbedret og enormt forbedret.

En solid service, forbedret kraftig

Insync er et av disse verktøyene du har en tendens til å stille inn og glemme. Det er akkurat det som trengs for å holde Drive-filene / -mappene synkronisert med skrivebordet ditt. Jeg pleier å bruke Insync mer som en sikkerhetskopi for Google Drive enn jeg faktisk samhandler med verktøyet. I det minste var det tilfelle med tidligere inkarnasjoner. Med disse endringene til Insync, er sjansen stor for at jeg skal samhandle med appen på en mer regelmessig basis. Takk til Insync for at Google Drive til plattformsynkronisering på tvers av plattformer blir en realitet.

Cloud og alt som et service nyhetsbrev

Dette er din go-to ressurs for det siste om AWS, Microsoft Azure, Google Cloud Platform, XaaS, skysikkerhet og mye mer. Leveres mandager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com