Forbedret forståelse og kjennskap til skyfremføring, viser undersøkelsen

Inni i AWS Graviton: Armservere som er tilgjengelige i offentlig sky for første gang Amazons utvikling av en hjemmelaget Arm CPU, kombinert med nye AMD EPYC-drevne forekomster som ble kunngjort denne måneden, truer Intels hegemoni innen cloud computing og enterprise servere.

I det siste ga et mer begynnende skymarked splittende meninger blant IT-fagfolk, ettersom de som var motstandsdyktige mot endring, malignte skyindustrien som "bare andres datamaskin", og forplantet FUD (frykt, usikkerhet og tvil) snakkepunkter. Imidlertid er cloud computing i 2018 en markedsvirkelighet, og økt bevissthet om hvordan skytjenester er differensiert fra å være "bare andres datamaskin" fører til økt adopsjon.

En forskningsrapport fra Cloud Foundry Foundation publisert denne uken demonstrerer dette tektoniske skiftet i sentimentet mot skytjenester, og fant at "det har vært en økning på 13 poeng i IT-beslutningstakere som rapporterer at de har valgt sine skyleverandører og begynner å distribuere bredere ." På samme måte indikerer rapporten en "økning på 16 poeng fra år til år av IT-beslutningstakere som eksperimenterer og tar i bruk den nyeste teknologien for å bygge på toppen av eksisterende skyløsninger."

Rapporten hevder at denne økte tilliten til sky er sementert i en bedre forståelse av skyteknologier, og finner at 74% av respondentene i spørreundersøkelsen trygt kan forklare plattform-som-en-tjeneste (PaaS) til kolleger, en økning på 11% fra februar 2016, med 49% i stand til å forklare containere med sikkerhet - en 24% økning i samme tidsramme. Følgelig rapporterte bare 14% at de ikke bruker eller evaluerte PaaS for sin organisasjon, og bare 13% bruker eller vurderer containere.

Når det er sagt, bemerker rapporten at teknologiske barrierer ikke lenger er den primære belastningen for å ta i bruk sky, med nesten 40% som siterer nettopp denne grunnen i februar 2016. Noen 44% av de spurte i den nye undersøkelsen indikerer at kultur er det primære problemet, 19% økning fra forrige undersøkelse, og 33% av respondentene indikerte at teknologi er det primære problemet.

Hvis du ønsker å lære mer om skyleverandører og hvordan de kan være til nytte for organisasjonen din, kan du sjekke ut TechRepublics jukseark for Amazon Web Services, Microsoft Azure og Google Cloud Platform.

De store takeawayene for teknologiledere:

  • 74% av respondentene kan med sikkerhet forklare plattform-som-en-tjeneste (PaaS) til kolleger, en økning på 11% fra februar 2016. - Cloud Foundry Foundation, 2018
  • Respondentene indikerer at kultur er den største heftelsen, over teknologiske barrierer, en reversering fra februar 2016. - Cloud Foundry Foundation, 2018

Ukens beste nyhetsbrev

Redaktørene våre fremhever TechRepublic-artikler, gallerier og videoer som du absolutt ikke kan gå glipp av for å holde deg oppdatert om de siste IT-nyhetene, innovasjonene og tipsene. fredager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com