IBMs Deep Learning as a Service bruker skyen for å demokratisere AI for utviklere

Gartner: Dette er leksjonene enhver bedrift trenger å lære om AI-ledere som piloterer AI-prosjekter ved å kjøpe, bygge og outsourcing av teknologien, sier Conner Forrest fra TechRepublic.
Bygge et lysbilde dekk, tonehøyde eller presentasjon? Her er de store takeaways:
  • IBM lanserte sitt Deep Learning as a Service (DLaaS) -program for AI-utviklere på Think 2018-konferansen i Las Vegas.
  • IBM kunngjorde nye skyintegrasjoner og sikkerhetstjenester på tvers av sin portefølje av produkter på Think 2018.

På sin Think 2018-konferanse i Las Vegas tirsdag, rullet IBM ut Deep Learning as a Service (DLaaS) -programmet for kunstig intelligens (AI) -utviklere.

Tjenesten er tilgjengelig gjennom Watson Studio, og er rettet mot å hjelpe utviklere å kjøre hundrevis av modeller for dyp læring samtidig som de bygger ut sine nevrale nettverk, ifølge en pressemelding. Firmaet har jobbet med tjenesten siden minst midten av fjoråret, ifølge en hvitbok fra IBM-forskere.

Ved å bruke skyens kraft til å levere AI-funksjoner som dyp læring, demokratiserer IBM og andre leverandører som har lignende tjenester tilgangen til disse verktøyene. Siden selskaper ikke trenger å bygge og vedlikeholde kostbar maskinvare for å eksperimentere med dyp læring, kan det bety at flere selskaper kan utnytte kraften til AI i sine egne produkter og tjenester.

"DLaaS gir utviklerne fleksibiliteten til å bruke populære dype læringsbiblioteker - som Caffe, Torch og TensorFlow - i skyen på en skalerbar og spenstig måte med minimal anstrengelse, " heter det i meldingen. "Plattformen bruker et distribusjons- og orkestrasjonslag som letter læring fra en stor datamengde på rimelig tid på tvers av beregne noder."

DLaaS-produktet har også et ressurstilføringslag, ifølge papiret. Dette gjør det mulig å administrere jobber på tvers av heterogene ressurser, for eksempel ved å bruke både grafikkbehandlingsenheter og sentrale behandlingsenheter for å kjøre arbeidsmengder.

Brukere samler og organiserer dataene sine bare før de laster opp dem til tjenesten. IBM starter opplæringen automatisk og stopper den når den er fullført, og gir ressurser slik at brukeren ikke betaler for mye. Denne automatiseringen kan også spare tid i den dype læringsprosessen.

I tillegg til DLaaS-initiativet kunngjorde IBM også at nye IBM Power Servers, designet for AI, vil være på vei mot visse skydatasentre, heter det i utgivelsen. IBM Cloud Object Storage vil nå også inkludere et høyhastighets dataoverføringsalternativ kalt IBM Aspera for å flytte data til skyen.

I tillegg, utgivelsen sa, vil et nytt IBM Cloud Private Data-tilbud innta data "100 ganger raskere enn konkurrentene og gjøre dataene klare for AI, " og en annen ny SQL-tjeneste vil gjøre dataanalyse lettere.

Sikkerhet fikk også et løft hos Think, da IBM avduket at Hyper Protect Family of services oppnådde FIPS 140-2 Nivå 4-sertifisering, heter det i utgivelsen. Nye muligheter for skyapper, som IBM Cloud Security Advisor, vil også hjelpe sikkerheten, og et nytt Cloudflare-partnerskap vil også forbedre sikkerheten til visse nettsteder.

For å muliggjøre samsvar med GDPR leverer New Relic tjenester fra IBM Cloud datasenter i Frankfurt, Tyskland. Utgivelsen bemerket også, nye "funksjoner for IBM Cloud Private-plattformen gjør det mulig for bedrifter å lage sine egne skyer i interne eller eksterne datasentre." Dypere SAP-integrasjoner og en IBM Cloud Container Service på Bare Metal ble også kunngjort.

Cloud og alt som et service nyhetsbrev

Dette er din go-to ressurs for det siste om AWS, Microsoft Azure, Google Cloud Platform, XaaS, skysikkerhet og mye mer. Leveres mandager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com