IBM utvikler offentlige tjenester-klare nettskyer

Gartner IT-symposium / Xpo 2019: IBM overvinner sikkerhets- og reguleringsproblemer med offentlig sky Hvordan IBM jobber med kunder i regulerte bransjer for å skalere AI på tvers av offentlige skyer og beskytte data.

IBM har designet hva den fakturerer som "verdens første offentlige tjenester-klare offentlige sky" rettet mot institusjoner for finansielle tjenester og deres leverandører. Bank of America er en tidlig adopter og vil bruke plattformen, som er bygget på IBMs offentlige sky for å være vertskap for viktige applikasjoner og arbeidsmengder for å støtte personvern og sikkerhetsforventninger til sine 66 millioner bankkunder.

Den offentlige tjenesteklaren for finansielle tjenester er designet for å hjelpe institusjoner for finansielle tjenester å overholde strenge krav til industrielle forskrifter, sikkerhet og elastisitet. Plattformen vil gjøre det mulig for finansinstitusjoner å handle med teknologileverandører som har oppfylt plattformens krav.

Den bransjespesifikke offentlige skyplattformen gir forebyggende og kompenserende kontroller for reguleringsmessige arbeidsmengder for finansielle tjenester, multi-arkitekturstøtte og proaktiv og automatisert sikkerhet, sa IBM i en pressemelding, og den benytter bransjens høyeste nivåer av krypteringssertifisering.

Spesiell rapport: Kunsten til hybridskyen (gratis PDF) (TechRepublic)

Den offentlige tjenesteklare offentlige skyen kan potensielt gjøre det mulig for uavhengige programvareleverandører (ISV-er) og programvare-som-en-tjeneste (SaaS) -leverandører i alle størrelser å fokusere på kjernetilbudet til finansinstitusjoner med plattformens kontroller på plass.

"Dette er et av de viktigste samarbeidene i skysplassen i finanssektoren, " sa Cathy Bessant, sjef for drift og teknologi i Bank of America, i en uttalelse. "Denne bransjens første plattformen vil tillate Bank of America å bruke den offentlige skyen og sette datasikkerhet, elastisitet, personvern og kundens informasjonssikkerhetsbehov i forkant av beslutningsprosesser."

Ved å sette en standard som imøtekommer bekymringen for å være vert for konfidensiell informasjon, er Bank of America sitt mål å benytte den offentlige skyen på et økt sikkerhetsnivå, sa Bessant.

Dette er det siste i et syv år langt skysamarbeid mellom IBM og Bank of America. Det gjenspeiler bankens forpliktelse til sikkerhet og personvern hos bankkundene, ifølge IBM, og skaper samtidig en mulighet til å imøtekomme de unike myndighetskravene og kravene til finansiell tjenesteyting.

Den offentlige tjenester-klare offentlige skyen forventes å kjøre på IBMs offentlige sky, som bruker Red Hat OpenShift som sitt primære Kubernetes-miljø for å administrere containert programvare over hele bedriften. Plattformen inkluderer også mer enn 190 API-drevne, sky-native PaaS-tjenester for å lage nye og forbedrede sky-native apps, ifølge IBM.

For å hjelpe til med å fremme et lovgivningsmessig miljø, jobber IBM og Bank of America med Promontory, en IBM-forretningsenhet og konsulentkonsulent for finansielle tjenester.

Bridget van Kralingen, senior vice president for globale industrier, klienter, plattformer og blockchain, sier "Den klare klarheten for finansielle tjenester representerer et kontinuerlig fokus fra Bank of America, IBM og Promontory for å bidra til å utvikle et teknologisk økosystem der forskrifter kan adresseres. hos IBM, sa det i en uttalelse. "Sammen planlegger vi å hjelpe kundene våre med å imøtekomme deres løpende krav til overholdelse, kombinert med svært skalerbare, standardiserte funksjoner som skal bygges for å hjelpe til med å betjene dagens moderne finansservicesindustri."

Finansinstitusjoner har en mulighet til å mer effektivt vurdere sikkerheten, elastisiteten og samsvaret med teknologileverandørene deres ved å bruke den offentlige klar-klare nettskyen, sa IBM.

Tekniske nyheter du kan bruke nyhetsbrev

Vi leverer de nyeste teknologiske nyhetshistoriene om selskapene, menneskene og produktene som revolusjonerer planeten. Leveres daglig

Registrer deg i dag

Se også

  • Multicloud: Et jukseark (TechRepublic)
  • Hybrid sky: En guide for IT-proffer (TechRepublic nedlasting)
  • Serverløs databehandling: En guide for IT-ledere (TechRepublic Premium)
  • Topp skyleverandører 2019: AWS, Microsoft, Azure, Google Cloud; IBM gjør hybrid trekk; Salesforce dominerer SaaS (ZDNet)
  • Beste skytjenester for små bedrifter (CNET)
  • Microsoft Office vs Google Docs Suite vs LibreOffice (Download.com)
  • Cloud computing: Mer målesningsdekning (TechRepublic på Flipboard)
Bilde: Getty Images / iStockphoto

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com