IBM har som mål å hjelpe banker med gamle systemer til å bekjempe forstyrrelser

Hvordan bedrifter kan bruke big data til sosialt beste På Grace Hopper-feiringen i 2018 tilbød Yassi Hadjibashi fra Citi Global Consumer Bank råd om den beste måten å jobbe med big data akkurat nå.

Selv om fordelene med førsteførende fordeler er priset i handelshøyskolen, er ulempene med dette når det gjelder implementering av datatjenester nå gjeldende i bransjer som var raske med å ta i bruk tidlige databehandlingsløsninger for å lette behandlingen av arbeidsmengden. Fremst blant disse er banker, hvorav mange har IT-plattformer som består av intrikat designet og fryktelig skjøre mellomlegg som brukes til å tvinge generasjoner av gjensidig inkompatible legacy-systemer til å samhandle med hverandre.

Ettersom krypende programvarefrot reduserer levedyktigheten til disse systemene, blir behovet for overgang til moderne plattformer stadig mer presserende. Det britiske programvarefirmaet Thought Machine har introdusert Vault, som det touts som et "cloud native modernt alternativ til arv plattformene som plager banknæringen." Thought Machine samarbeider med IBM Services som den "globale foretrukne implementeringspartneren" for bankplattformen, med Lloyds Banking Group kåret som den første kunden som implementerte Vault under ledelse av begge firmaer.

I følge en pressemelding, "Thought Machine's Vault er et skybasert kjerne-banksystem som lar bankene fullt ut realisere fordelene med IBM Cloud. Systemet er utviklet for å være svært fleksibelt, noe som gir bankene muligheten til raskt å legge til nye produkter, imøtekomme skifter i en banks strategi eller reagerer på eksterne endringer i markedet. Med full fleksibilitet i produktene, driftsmodellen og brukergrensesnittene, kan Vault koble seg til både kundeapplikasjoner og de interne applikasjonene som bankansatte bruker for å drive banken. "

Vault bruker smarte kontrakter for å spore transaksjonsdata. Som en del av partnerskapet med Thought Machine, samler IBM et team med base i London for å hjelpe kunder med overgang.

IBMs engasjement i å overføre banker fra eldre plattformer er like passende og ironisk, med tanke på selskapets tidligere kjernevirksomhet med å selge datamaskiner til finansinstitusjoner. På samme måte fortsetter IBMs skjebnesvangre OS / 2-plattform til å bli brukt i visse hjørner av finansbransjen, noe som gir den et offisielt sanksjonert andre liv.

De store takeawayene for teknologiledere:

  • Thought Machine samarbeider med IBM om å implementere Vault bankplattform for finansinstitusjoner.
  • Bankene står overfor en beregning ettersom programvaren rot ødelegger ytelsen til eksisterende arveplattformer.

Tekniske nyheter du kan bruke nyhetsbrev

Vi leverer de nyeste teknologiske nyhetshistoriene om selskapene, menneskene og produktene som revolusjonerer planeten. Leveres daglig

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com