Hvordan synkronisere Google Kalender og Outlook

En av kundene mine bruker Google Kalender, og jeg har lært å like kalenderappen, men jeg bruker fortsatt Outlook nesten utelukkende til alt annet. Å bytte mellom de to kalenderne var en plage. Å legge inn avtaler to ganger var en plage. Heldigvis er det alt bak meg fordi Google Calendar Sync automatisk koordinerer både Outlook og Google Kalender:

  • Hvis du oppgir en avtale i Outlook, vil den vises i Google-kalenderen.
  • Hvis du redigerer den samme avtalen i Google Kalender, oppdaterer synkroniseringsappen den samme avtalen i Outlook.
  • Slett en avtale i begge appene, og Google Kalendersynkronisering sletter den i den andre.

…og så videre. Du får bildet. Det du gjør i det ene, skyver verktøyet til det andre.

Heldigvis er det nesten like enkelt å sette opp ting som å kjøre verktøyet for å holde Google Kalender og Outlook koordinert:

  1. Last ned og installer Google Calendar Sync på systemet som kjører Outlook. Bare klikk på lenken og klikk deretter Lagre. (Jeg burde ikke ha å si dette, men ikke last ned noe fra Internett hvis du ikke har programvare for virusbeskyttelse.)
  2. Skriv inn e-postadressen du bruker med Google Kalender-kontoen din.
  3. Skriv inn passordet for den kontoen.
  4. For full synkronisering, velg 2-veis i synkroniseringsalternativene. Klikk på alternativet som best reflekterer dine behov. Senere kan du endre innstillingene dine ved å dobbeltklikke på Google Calendar Sync-systemikonet i Windows-skuffen.
  5. Angi intervallet for automatisk synkronisering i alternativet Synkroniser hvert x minutt. Standardinnstillingen er 120, og det kan hende du synes det er tilstrekkelig - det gjorde jeg ikke.
  6. Klikk Lagre. Det vil ta et minutt eller to å laste ned og installere appen. Hvis du har mer enn en Outlook-profil, ber Outlook deg velge en.
  7. Når installasjonen er ferdig, klikker du på Lukk-knappen. (Den holder seg ikke på topp, så det er lett å gå glipp av dette trinnet.) Google Kalender Synkronisering kjøres automatisk så snart du installerer det.

Etter at du har installert synkroniseringsverktøyet, vil du se et nytt ikon i skuffen. (Dette er ikonet du dobbeltklikker for å endre innstillingene.) Høyreklikk på dette ikonet for å synkronisere kalendere manuelt. Ellers vil verktøyet synkronisere kalenderne dine i henhold til intervallinnstillingen du oppga under installasjonsprosessen. I løpet av denne tiden viser ikonet to motsatte piler som beveger seg opp og ned.

Når du har fått tak i det, vil du glemme at det kjører. Når jeg snakker bare for meg selv, går det bra og som forventet - ingen overraskelser. Den eneste klagen min er at Outlook-kalenderen min ikke vil vise eksisterende elementer fra Google-kalenderen. den henter nye elementer som er lagt til siden du installerte verktøyet.

Redaktørens merknad: Jeg ønsket å nevne at verktøyet per 11. juni 2010 ikke fungerer med Windows 7. Jeg vet det, fordi jeg ble spurt om det på twitter nylig (http://twitter.com/MarkWKaelin). Vær så snill, Google, oppdater denne applikasjonen.

Bruker du et synkroniseringsverktøy for å forene Outlook og en annen kalenderapp? I så fall, hvilket verktøy? Hvis du bruker Google Calendar Sync, kjører den som forventet for deg?

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com