Hvordan stille noen varsler på Google Drive

Slik tauser du visse varsler i Google Drive Jack Wallen viser deg hvordan du kan stille inn Google Drive-varsler for Google+ og Google Bilder, slik at du kan jobbe med færre avbrudd.

Jeg er i Google Drive hele dagen. Og selv om jeg setter pris på å få varsler om spesifikke ting, er det visse tjenester jeg virkelig ikke bryr meg om å bli oppdatert på. Spesielt bryr jeg meg ikke hva som skjer i Google+.

Må-lese sky

  • Cloud computing i 2020: Spådommer om sikkerhet, AI, Kubernetes, mer
  • De viktigste skyutviklingen i tiåret
  • Topp leverandør av desktop som en tjeneste (DaaS): Amazon, Citrix, Microsoft, VMware og mer
  • Cloud computing policy (TechRepublic Premium)

Ikke misforstå, på et tidspunkt gjorde jeg det. Jeg trodde ærlig at Google+ kom til å bli den neste store sosiale tingen. I stedet har det blitt et sted hvor du på en måte kan få kontakt med de som liker sinn og interesser, men jeg pleier ikke å bry meg med det lenger.

Dessverre har ikke Google innsett at jeg har mistet smaken min for Google+ og insisterer på at jeg ser varsler fra tjenesten. Det samme skjer med Google Foto. Jeg trenger ikke vite at jeg nylig har lastet opp et bilde eller at et nytt gif eller minne er tilgjengelig. Jeg vil bare jobbe.

Så i stedet for å la varslene stables opp til jeg har så mange at de svir av stasjonen når jeg avfeier dem på en gang, velger jeg å bare stille inn varslene. Hvordan gjør du det? Det er faktisk veldig enkelt.

La meg vise deg. Åpne Google Drive og klikk på varselklokkeikonet. Klikk på tannhjulikonet fra popup-vinduet. Nå skal du se Av / på-brytere for både Google+ og Bilder. Skyv dem til Av-posisjonen for å deaktivere varsler fra en av eller begge tjenestene.

Det er alt som er for å tausne de varslene i Google Drive. Det fine med dette er at det ikke forstyrrer at du får viktige varsler, for eksempel når en lagkamerat har redigert et delt dokument. Google spilte det smart og begrenset hvilke varsler du kan deaktivere fra rullegardinmenyen for Google Drive.

Hvis du vil dempe andre varsler, kan noen verktøy i Google-landskapet (for eksempel Ark) administrere varslingsregler fra Verktøy-menyen. Hvis du ikke ser en varslingsregleroppføring i Verktøy-menyen, betyr det at du er ute av hell, og du vil fortsette å få varsler, enten du vil ha dem eller ikke. Det er kanskje ikke perfekt, men du har i det minste litt kontroll.

Cloud og alt som et service nyhetsbrev

Dette er din go-to ressurs for det siste om AWS, Microsoft Azure, Google Cloud Platform, XaaS, skysikkerhet og mye mer. Leveres mandager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com