Hvordan sette opp en HP Cloud-konto

HPs skytjeneste er nå tilgjengelig for allmennheten. Registrering for å bruke tjenesten deres er en lignende prosess som å opprette en AWS (Amazon Web Services) -konto.

En annen skyleverandør

HP ønsker å forsyne hele skyplassen. Du kan kjøpe et ferdig rullet datasenter i en fraktcontainer, integrere HP-programvare med det private skyflaggskipet VMware vCloud, og få støtte gjennom sosiale medier.

HP tilbyr nå skytjenester, med IT Service Management i SaaS-laget, dev og test på SaaS-laget, og databehandling, lagring og CDN i IaaS-laget. HPs sky IaaS-tilbud åpnet for betatesting i mai.

Computetjenesten ligner på det du kan få fra den regjerende mester AWS - det er et API for programmerere og et brukervennlig webbasert kontrollpanel for normale mennesker. Du kan kjøre en liten forekomst gratis en stund, og det er alt av skysaker av selvbetjening, massiv skalering og fakturering av verktøy.

Teknologien

HP har satset på skyens fremtid på suksessen til OpenStack-skysystemet. HP-skyen inneholder byggeklosser med åpen kildekode fra OpenStack-prosjektet. HP-gutta la til alle delene som kreves for å gjøre OpenStack til en tjenestepenger.

HPs interne netts virke er ikke utsatt for allmennheten, så kjerneteknologien er uten betydning for kundene. Hvordan kan du se om programvaren gjemt bort i HPs datasentre er OpenStack, Cloudstack eller Eucalyptus?

Vil det vare?

Levetid er viktigere for gjennomsnittlig kunde enn teknologien som brukes. Hvis du knytter et selskap til en skyleverandør i noen år, vil du gjøre leksene dine. OpenStack er et ungt prosjekt, og HP er tidlig adoptere. Hvis OpenStack ikke klarer seg til forfall, vil mange selskaper lide, inkludert HP. HP trenger ikke enorme inntekter fra den nye tjenesten. Hvis pengene ikke ruller inn, blir prosjektet hermetisert.

Kunder kan med glede registrere seg på HPs sky for lang sikt. Et tidlig opphør av OpenStack er ekstremt usannsynlig - OpenStack-prosjektet støttes av tunge vektere i IT-verdenen. Styret inkluderer høye flygeblad fra Rackspace, Dell og Cisco. Svikt i den nye HP Cloud-tjenesten er også usannsynlig (la oss bare glemme den HP TouchPad-fiaskoen). Dette selskapet er i samme vektklasse som IBM, Microsoft og Google. Det kan bruke enorme mengder tid, penger og ressurser på å lære å spille AWS på sitt eget spill.

Registrer deg på HP Cloud

Og hvorfor ikke registrere deg og pirke rundt på nettkontrollpanelet for å se om du liker det? Det tar 20 minutter, ingen kontanter og ingen fancy teknologi.

Denne trinn-for-trinn-prosedyren kommer deg til kontrollpanelet. Disse trinnene leder deg ikke gjennom forbruk av HPCloud-tjenestene.

  1. Åpne en nettleser.
  2. Gå til URL-adressen https://www.hpcloud.com/. HPCloud hjemmeside vises, med en stor KOM I GANG NU- knapp. Enhver likhet med http://aws.amazon.com/ er ren tilfeldighet.
  3. Klikk på GET START NU- knappen. Registreringsskjemaet vises.
  4. Overlever dine personlige opplysninger, fullfør captcha sikkerhetskontrollen og godta vilkårene og betingelsene.
  5. Send inn informasjonen din, og påloggingssiden vises. Ingen kredittkortinformasjon er nødvendig! Dette er det første virkelige avviket fra AWS-måten. Du kan opprette en konto og logge på uten å oppgi betalingsinformasjon.
  6. Se etter e-postbekreftelsen og klikk på lenken. Dette tar deg tilbake til innloggingskonsollen.
  7. Logg inn. Kontrollpanelets instrumentbord vises.
  8. Logg ut. Hold musepekeren over portrettikonet øverst til høyre. En rullegardinliste vises med koblingen Logg ut .
  9. Lukk nettleseren.

Fra nå av kan du gå direkte til påloggingssiden https://console.hpcloud.com/login.

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com