Hvordan kjøre IBM-programvare på hvilken som helst sky med Red Hat OpenShift

Hvorfor IBMs kjøp av Red Hat gjør fremtiden til det meste overskyet James Sanders, ser nærmere på motivene bak IBMs trekk for å gå sammen med Red Hat.

IBMs programvareportefølje er nå sky-native for offentlige og private skyer, og optimalisert for å kjøre på Red Hat OpenShift, kunngjorde selskapet torsdag. Nyheten representerer de første store produktintegrasjonene mellom de to selskapene siden IBM kjøpte Red Hat for 34 milliarder dollar i juli, noe som forbedrer IBMs mulighet til å gi bedrifter muligheten til å oppgradere til skyen på egne premisser.

Må-lese sky

 • Cloud computing i 2020: Spådommer om sikkerhet, AI, Kubernetes, mer
 • De viktigste skyutviklingen i tiåret
 • Topp leverandør av desktop som en tjeneste (DaaS): Amazon, Citrix, Microsoft, VMware og mer
 • Cloud computing policy (TechRepublic Premium)

Flyttingen til skyen vil tillate bedrifter å bygge oppdragskritiske applikasjoner en gang, og kjøre dem på private skyer og ledende offentlige skyer, inkludert Amazon Web Services (AWS), Microsoft Azure, Google Cloud Platform, Alibaba og IBM Cloud, i henhold til en IBM-pressemelding.

Spesiell rapport: Cloud v. Datasentervedtak (gratis PDF) (TechRepublic)

Disse nye mulighetene kommer i form av containert skyprogramvare kalt IBM Cloud Paks, som vil gi en felles driftsmodell og et sett med tjenester, inkludert identitetsstyring, sikkerhet, overvåking og logging.

"Vi har optimalisert programvaren vår for å kjøre hvor Red Hat OpenShift kjører, " sa Hillery Hunter, visepresident og teknologisjef i IBM Cloud, til søsternettstedet ZDNet. "Integrasjonen gir mulighet for sammenhengende styring og etterlevelse og enkel kontroll i flere skyer."

IBM kunngjorde også at Red Hat OpenShift kommer til IBM Cloud for å hjelpe bedrifter med å modernisere og flytte til en hybrid skyinfrastruktur, og at OpenShift kommer til IBMs bedriftssystemer, IBM Z og LinuxONE. IBM-konsulenttjenester vil nå bli levert av Red Hat-sertifiserte konsulenter, for å hjelpe bedriftskunder i deres flytte til skyen, heter det i utgivelsen.

Mer enn 100 produkter i IBMs programvareportefølje vil bli optimalisert for å kjøre på Red Hat OpenShift ved hjelp av IBM Cloud Paks.

Cloud Paks gir full programvaresupport og hjelper til med å beskytte hele stabelen - fra maskinvare til applikasjoner - for å hjelpe klienter raskt å migrere, integrere og modernisere oppdragskritiske applikasjoner på alle nettskyer, heter det i utgivelsen. "De blir enkelt distribuert, levert som pakker som er skreddersydd for spesifikke kundebrukssaker."

Organisasjoner kan bruke følgende fem IBM Cloud Paks i dag for å kjøre IBM-programvaren sin i skyen, ifølge utgivelsen:

 • Cloud Pak for Data: Forenkler og automatiserer hvordan organisasjoner leverer innsikt fra data, og lager en åpen, utvidbar arkitektur for å virtualisere data for kunstig intelligens (AI) 500% raskere.

 • Cloud Pak for Applications: Hjelper bedrifter med å modernisere, bygge, distribuere og kjøre applikasjoner. IBM-kunder i fintech-sektoren har brukt Cloud Pack for å redusere utviklingstiden med 84%.

 • Cloud Pak for Integration: Hjelper med å integrere apper, data, skytjenester og APIer, og er designet for å eliminere 33% av integrasjonskostnadene.

 • Cloud Pak for Automation : Hjelper med å transformere forretningsprosesser, beslutninger og innhold.

 • Cloud Pak for Multicloud Management : Tilbyr multicloud synlighet, styring og automatisering. Kunder som bruker denne Cloud Pak reduserte driftskostnadene ved å støtte storskala-miljøer med 75%.

Sprint bruker allerede IBM Cloud Pak for data for å bedre forstå og forberede seg på 5G-teknologier, mens forsikringsselskapet Ilmarinen bruker programvaren for å modernisere virksomheten og utnytte sine data, ifølge utgivelsen.

For mer, sjekk ut Flytting til skyen: Topp utfordringer organisasjoner står overfor på TechRepublic.

Cloud og alt som et service nyhetsbrev

Dette er din go-to ressurs for det siste om AWS, Microsoft Azure, Google Cloud Platform, XaaS, skysikkerhet og mye mer. Leveres mandager

Registrer deg i dag

Se også

 • Hybrid sky: Et jukseark (TechRepublic)

 • Hybrid sky: En guide for IT-proffer (TechRepublic nedlasting)

 • Serverløs databehandling: En guide for IT-ledere (TechRepublic Premium)

 • Topp skyleverandører 2019: AWS, Microsoft, Azure, Google Cloud; IBM gjør hybrid trekk; Salesforce dominerer SaaS (ZDNet)

 • Beste skytjenester for små bedrifter (CNET)

 • Microsoft Office vs Google Docs Suite vs LibreOffice (Download.com)

 • Cloud computing: Mer målesningsdekning (TechRepublic på Flipboard)

Bilde: ZDNet

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com