Slik fjerner du tilkoblede apper fra Google Drive

Slik fjerner du tilkoblede apper fra Google Drive Hvis du ønsker å forhindre at Google Drive-sky-kontoen din får tilgang til av apper og tjenester som ikke burde (eller du bare vil holde disse appene under kontroll), har Jack Wallen et tips til du.

Jeg tester mange tjenester, hvorav noen avvikler tilgang til Google Drive. Det er tilfeller der jeg begynner å teste en tjeneste bare for å avvikle spørsmål om gyldigheten eller sikkerheten til nevnte tjeneste. Når dette skjer, må jeg fjerne tjenesten (som vanligvis inkluderer en app) for å få tilgang til Google Drive-sky-kontoen min.

Må-lese sky

  • Cloud computing i 2020: Spådommer om sikkerhet, AI, Kubernetes, mer
  • De viktigste skyutviklingen i tiåret
  • Topp leverandør av desktop som en tjeneste (DaaS): Amazon, Citrix, Microsoft, VMware og mer
  • Cloud computing policy (TechRepublic Premium)

Men det trenger ikke alltid å komme ned på mangel på tillit. Du har kanskje en app eller apptjeneste du ikke bruker lenger. Hvis det er tilfelle, hvorfor tillate det å være koblet til Google Drive-sky-kontoen din?

Heldigvis er det ganske enkelt å fjerne en app fra Google Drive-kontoen din. La meg vise deg hvordan.

Hva trenger du

Det eneste du trenger for å få dette til å fungere, er en Google-konto (du bruker Drive) og en app, som du har gitt tilgang til den kontoen. Denne oppgaven kan tas vare på fra alle nettlesere som støttes av Google Drive (Chrome, Chromium, Firefox, Safari, etc.).

La oss komme på jobb.

Koble fra apper

Åpne nettleseren din og gå til Google Drive. Når du er der, klikker du på tannhjulikonet i øverste høyre hjørne ( figur A ).

Figur A: Girikonet for Google Drive gir deg tilgang til Innstillinger-vinduet.

Klikk på Innstillinger fra rullegardinmenyen. I det resulterende vinduet ( figur B ), klikk på Administrer apper.

Figur B: Vinduet Innstillinger for Google Disk.

I vinduet Administrer apper, finn appen du vil koble fra, og klikk på den tilhørende OPTIONS-rullegardinmenyen ( Figur C ).

Figur C: Koble Star Trek-tidslinjer fra Google Drive.

Fra rullegardinmenyen klikker du på Koble fra stasjonen, og klikker på AVSLUTT-knappen når du blir bedt om det. Den aktuelle appen er nå koblet fra Drive-kontoen din. Fortsett å kamre gjennom kontoen din for å koble fra hver app du ikke bruker lenger (eller du mistenker at den er mindre enn pålitelig).

Bedre trygg enn beklager

Tatt i betraktning hvor mange apper vi installerer (på stasjonære maskiner eller mobile enheter), kan antall tilkoblinger som er gjort til Google Drive raskt vokse utover det du måtte anse som rimelig. Det er alltid lurt å følge med på dette, slik at mengden tilkoblinger som gjøres til kontoen din ikke kommer ut av hånden. Husk at det alltid er bedre å være trygg enn å beklage.

Cloud og alt som et service nyhetsbrev

Dette er din go-to ressurs for det siste om AWS, Microsoft Azure, Google Cloud Platform, XaaS, skysikkerhet og mye mer. Leveres mandager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com