Hvordan gjøre en enkelt fil tilgjengelig offline i Chrome OS

Hvordan gjøre en enkelt fil tilgjengelig offline i Chrome OS Jack Wallen leder deg gjennom prosessen med å gjøre en enkelt fil tilgjengelig offline på en Chromebook.

En av de største klagene som naysayers innbringer mot Chromebooks, er at de trenger en nettverkstilkobling for å fungere. Selv om det er sant for mange funksjoner i Chrome OS, betyr det ikke at mangel på nettverkstilkobling gjør plattformen ubrukelig. Faktisk kan du fremdeles være produktiv på en Chromebook selv uten internettforbindelse.

Må-lese sky

  • Cloud computing i 2020: Spådommer om sikkerhet, AI, Kubernetes, mer
  • De viktigste skyutviklingen i tiåret
  • Topp leverandør av desktop som en tjeneste (DaaS): Amazon, Citrix, Microsoft, VMware og mer
  • Cloud computing policy (TechRepublic Premium)

Dette er viktig for alle som bruker en slik enhet mens du er på farten. Når arbeidet må gjøres, må du kunne jobbe med dokumenter, og bare fordi du bruker en Chromebook, betyr ikke det ikke at det kan skje.

Sak i sak: Frakoblede filer.

Jeg vil lede deg gjennom prosessen med å gjøre en enkelt fil tilgjengelig offline på Chromebooken din. Prosessen er enkel og lar deg lage så mange filer du trenger for offline arbeid.

Hva trenger du

Jeg skal demonstrere på en Chromebook Pixel 2015 som kjører Chrome 71.0.3558.0. Imidlertid skal denne prosessen fungere den samme, uansett hvilken enhet du bruker (så lenge det er en Chromebook). Til det formål er alt du trenger en fungerende Chromebook med en internettforbindelse (for å starte).

Offline en fil

Prosessen for å avgrense en fil er enkel. Logg deg på Chromebooken din, og klikk på menyknappen nederst til venstre på skrivebordet. Skriv dokumenter i søkefeltet, og åpne deretter Google Dokumenter. Dette vil åpne Chrome for docs.google.com. Selvfølgelig kan du gjøre dette enklere ved å åpne Chrome på Google Docs-websiden.

Når du er i Google Dokumenter, naviger til filen du vil gjøre tilgjengelig offline. Når du finner den filen, vil du legge merke til en menyknapp nederst til høyre i filikonet. Klikk på den knappen, og klikk deretter glidebryteren til PÅ-stilling i hurtigmenyen ( figur A ).

Figur A

Aktiverer filen for offline redigering.

Når filen er gjort tilgjengelig for redigering uten nett, vil du se en ny grå sirkel med et hake, som indikerer at den er klar.

Få tilgang til frakoblede filer

Du ønsker ikke nødvendigvis tilgang til offlinefilene fra Chrome. I stedet klikker du på skrivebordsmenyknappen og åpner Files-appen. I venstre navigasjon klikker du for å utvide Google Drive-oppføringen og klikker deretter Frakoblet ( figur B ).

Figur B

Frakoblede filer som er oppført i Files-appen.

Du skal nå se filen du nettopp gjorde tilgjengelig offline. Dobbeltklikk på den filen, så åpnes den i Chrome (i frakoblet modus). Du kan redigere filen til ditt hjerte innhold. Det andre Chromebook-en har en internettforbindelse, synkroniseres den deretter med Google Drive-sky-kontoen din, slik at alle endringer blir oppdatert i den elektroniske versjonen.

Ikke så ubrukelig som du tror

Chromebooks har eksistert i lang tid. Også har stigmatisering av deres manglende evne til å fungere uten nettverkstilkobling. Imidlertid, hvis du trenger å jobbe med filer offline, har Chrome OS du dekket. Prosessen er enkel, pålitelig og så skyvennlig som den blir.

Cloud og alt som et service nyhetsbrev

Dette er din go-to ressurs for det siste om AWS, Microsoft Azure, Google Cloud Platform, XaaS, skysikkerhet og mye mer. Leveres mandager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com