Slik laster du ned Google Fusion Tables-data og migrerer kartene dine

Hvordan registrere en makro i Google Sheets Google har endelig lagt til muligheten til å registrere makroer i Google Sheets. Dette er hvordan.

Millioner av mennesker på bedrifter og nyhetssteder over hele verden ble triste da Google kunngjorde at de avsluttet Google Fusion Tables i fjor. Nettstedet vil offisielt stenge dørene 3. desember.

Opprinnelig startet i 2009, og Google Fusion Tables ga brukerne en kostnadsfri måte å ta med seg data og organisere i morsomme, lett fordøyelige tabeller eller diagrammer. Da Google kunngjorde beslutningen om å legge den ned i desember i fjor, sa de at det ble laget en haug med andre verktøy som ville gi tilgang til lignende funksjoner.

Onsdag ga de ut en kort guide som forklarte hva Google Fusion Tables brukere kan gjøre for å beholde dataene sine og migrere noen av favorittgrafene deres.

IT-lederveiledning for dyp læring (TechRepublic Premium)

Trinn 1: Last ned dataene dine med Google Takeout

I årevis har folk fylt Google Fusion Tabeller med hundrevis av ark fulle av data. I påvente av at forstyrrelsen av nettstedets nedleggelse vil føre til, opprettet Google og enkel løsning i ett trinn som lar deg laste ned gjennom Google Takeout.

De opprettet et spesielt alternativ innen Google Takeout dedikert til fusjonstabeller og sa at brukere kan lagre radene, metadataene og geometriene til alle basistabeller ved å eksportere dataene i JSON-, CSV- og KML-formater.

Trinn 2: Migrer kartene dine med et nytt open source-verktøy

Google Fusion Tables var spesielt populært i nyhetsrom over hele kloden fordi det ga journalister muligheten til å lage kart med dataoverlegg.

"Vi har sett mange flotte kart som er opprettet med Fusion Tables, inkludert prosjekter med datajournalistikk som ikke burde måtte forsvinne sammen med Fusion Tables, " sa Google onsdag. "Derfor har vi inngått samarbeid med Ubilabs for å lage et nytt åpen kildekodeverktøy bygget for å bevare kart generert med Fusion Tables."

Ved hjelp av Fusion Tables Archive Tool kan folk eksportere arbeidet sitt i en rekke formater. Datasikkerheten til hver tabell blir lagret i et Google-ark, og hvis noe av det er større enn Googles størrelsesbegrensninger, vil det bli lagret som et CSV-arkiv i en toppnivåmappe kalt "ft-archive" i Disken din.

Som en ekstra fordel vil Google Maps automatisk visualisere Google Maps med alle arkiverte data. Google sa at kartene er designet for å bevare mange av de originale stylingkonfigurasjonene for Fusion Tables. Hvis du endrer noe i de arkiverte dataene, vil kartene gjenspeile det.

For å gjøre ting enda enklere for brukere, sa Google at folk kan finne en detaljert liste over alle tabellene dine som er blitt arkivert. Når du ser på Google Drive og finner ft-archive-mappen, vil du se et ark som heter ft-archive-index.

I tillegg til å liste opp alle tabellene dine, gir de sammendrag av hvert arkiv og viser deg visualiserings-URL-er med kodede stiler.

"Du kan forhåndsvise en kartvisualisering i arkivverktøyet, og når du er klar til å dele, kan du generere et kodebit for å legge inn kartet ditt. Hvis du vil legge inn kartet på nettstedet ditt, må du få en API-nøkkel, " Google la til.

"Hvis du er journalist eller ideell organisasjon, kan det hende du er berettiget til gratis eller redusert kostnadsbruk. Til slutt vil visse funksjoner i Fusion Tables, spesielt geokoding, ikke støttes av dette verktøyet - se denne FAQ for flere begrensninger og kjente problemer. "

Når Fusion Tables offisielt stenger butikken 3. desember, vil eksportverktøyet slutte å virke, men brukere vil fortsatt ha tilgang til visualiseringsprogrammet i minst ett år. Google listet opp en rekke forskjellige verktøy brukere kan bruke for å kompensere for tapet av fusjonstabeller.

"Disse og andre verktøy - inkludert BigQuery, Cloud SQL og Maps Platform - gir nyere, mer spesialiserte alternativer til Fusion Tables, fra datalagring til kartlegging, " sa Google.

"Vi oppfordrer deg til å utforske disse alternativene når du går over av fusjonstabeller."

Tekniske nyheter du kan bruke nyhetsbrev

Vi leverer de nyeste teknologiske nyhetshistoriene om selskapene, menneskene og produktene som revolusjonerer planeten. Leveres daglig

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com