Slik kobler du en Chromebook til en nettverksskriver

Slik kobler du en Chromebook til en nettverksskriver Når Google Cloud Printing forsvinner, vil du finne en ny måte å skrive ut fra Chromebooken din. Hvorfor ikke en nettverksskriver?

Sent i fjor kunngjorde Google at de gjør unna med Cloud Print-tjenesten sin. For alle som er avhengige av Cloud Print, kan dette gi et preg av angst. Hvorfor? Spør hvilken som helst IT-supportspesialist, så vil de være enige om at utskrift er bane for deres eksistens.

Det er forferdelig.

Skrivere fungerer sjelden som de skal, og når de går ned, kan feilsøking være et mareritt. Så med en tjeneste, for eksempel Google Cloud Print, som fylte en viktig nisje, er ideen om å prøve å finne en erstatning litt skremmende.

Spesielt hvis du har en rekke Chromebook-er i nettverket. For Chromebook-brukere var Google Cloud Print en velsignelse. Du knytter en vanlig skriver til et skrivebord, knytter skriveren til Google Cloud Print og deler den ut til alle brukere som trenger å skrive ut. Det var enkelt. Det var effektivt.

Og snart er den borte.

Så hva gjør du?

Det er et virkelig opplagt alternativ - også for Chromebooks.

Hybrid sky: En guide for IT-proffer (TechRepublic nedlasting)

Slik kobler du Chromebook til en nettverksskriver

Tro det eller ei, Chromebook er i stand til å skrive ut til nettverksskrivere, selv uten hjelp fra Google Cloud Print. For å koble til en nettverksskriver, må skriveren gjøre følgende:

  • Vær i samme nettverk som Chromebook

  • Kan nås via IP-adresse

For å konfigurere dette, åpner du Chromebook Settings-appen og skriver utskrift i søkefeltet. Klikk på Legg til skriver i det resulterende vinduet ( figur A ).

Figur A

Adding a new printer from within the Chromebook Settings window.

" data-credit="" rel="noopener noreferrer nofollow">

Legge til en ny skriver fra Chromebook-innstillingsvinduet.

I den manuelle skriverens popup ( figur B ), gi den nye skriveren et navn, skriv inn IP-adressen til skriveren, velg IPP fra rullegardinmenyen Protokoll, la standardkøen og klikk Legg til.

Figur B

The manual printer addition window.

" data-credit="" rel="noopener noreferrer nofollow">

Det manuelle skrivertilleggsvinduet.

Når Chrome OS har oppdaget skriveren, vil den bli lagt til, og du er klar til å skrive ut.

Det var lett. Og du trenger ikke å stresse med å miste Google Cloud Print.

Så lenge du har en skriver koblet til nettverket, bør du kunne få dette til å fungere. Det hjelper imidlertid hvis den aktuelle skriveren ble støttet av Google Cloud Print. Så før denne tjenesten går bort, vil jeg foreslå at du kjøper en skriver eller to som finnes på denne listen.

Google Weekly Newsletter

Se hvordan du får mest mulig ut av Google Dokumenter, Google Apps, Chrome, Chrome OS, Google Cloud Platform og alle andre Google-produkter som brukes i forretningsmiljøer. Leveres fredager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com