Hvordan virksomheter planlegger å akselerere veksten i 2020

Fremtiden for databehandling og ansiktsgjenkjenning Edge-databehandling vil forbedre industrielle prosesser i produksjonen og muliggjøre ansiktsgjenkjenning i detaljhandelsmiljøer og hotell.

Med 2020 rett rundt hjørnet, vurderer bedrifter strategiene sine for å lette veksten på det nye året. Hvilke verktøy og teknologier vil bedrifter forfølge og ta i bruk for å sikre at de går fremover?

Må-lese sky

  • Cloud computing i 2020: Spådommer om sikkerhet, AI, Kubernetes, mer
  • De viktigste skyutviklingen i tiåret
  • Topp leverandør av desktop som en tjeneste (DaaS): Amazon, Citrix, Microsoft, VMware og mer
  • Cloud computing policy (TechRepublic Premium)

Kjente områder som cloud computing og kunstig intelligens (AI) vil absolutt dominere. Men 2020 kan også være året for "edge computing", ifølge Paul Sallomi, global teknologi, media og telekommunikasjonsanalytiker for Deloitte.

"Vi forventer å se flere og flere bærbare og faste nettverk med lokale prosesseringsmuligheter med høy kapasitet, lav latenstid (sanntid) som innebærer integrering av analyser og AI for å transformere kundeopplevelsen, " sier Sallomi. "Fordelene med edge computing kan utvides til fabrikker, distribusjonsanlegg, autonome kjøretøyer - i hovedsak enhver situasjon der data må behandles lokalt i forhold til å sende dem til skyen eller et datasenter."

I Deloittes 2020 Technology Industry Outlook sier Sallomi at skyadopsjon vil fortsette å vokse neste år, men på en fleksibel måte når selskaper ser på både hybrid- og multicloud-miljøer.

En hybrid sky-tilnærming, som omfatter både private og offentlige skyer, er foretrukket av mange virksomheter som et springbrett mot en bredere offentlig sky-adopsjon. Dette skyldes en rekke faktorer, inkludert en fortsatt avhengighet av eldre systemer og overholdelse av selskapets regelverk. Men mange bedrifter har fortsatt bekymringer for bare avhengig av offentlige nettskyleverandører, spesielt for oppdragskritiske data.

Organisasjoner vil også i økende grad henvende seg mot et multicloud-miljø der de bruker skytjenester fra flere leverandører. En slik tilnærming gir selskaper mulighet til å vurdere forskjellige tilbydere før de forplikter seg til spesifikke for lengre tid, ifølge Sallomi. En multicloud-strategi hjelper også organisasjoner med å kontrollere kostnader og unngå å bli låst inn i en hvilken som helst leverandør.

Mange teknologifirmaer går mot en alt-som-en-en-tjeneste (XaaS) tilnærming, som inkluderer strategier som plattform-som-en-tjeneste (PaaS), infrastruktur-som-en-tjeneste (IaaS) og programvare-som -a-service (SaaS), sier Sallomi.

Med PaaS er database- og applikasjonsplattformtjenester de største segmentene, med blockchain, digital opplevelse, serverløse og AI / maskinlæringsplattformer blant de nyere tilbudene. IaaS tilbyr fordeler som forbedret katastrofegjenoppretting, enkel distribusjon og skalerbarhet på plattformer. Og SaaS-leverandører kan tilby mer tilpassbare end-to-end-løsninger, økt smidighet og bedre ROI-måling.

Kunstig intelligens vil være et annet fokusområde for 2020 ettersom mange selskaper ser det som essensielt for innovasjon og vekst. I følge Deloittes 2018 "Global State of AI in the Enterprise, 2nd Edition" -undersøkelsen, sa 80% av de spurte at AI-investeringene deres allerede hadde ført til avkastning på 10% eller mer. De undersøkte pekte på å "forbedre produkter og tjenester" og "optimalisere intern forretningsdrift" som de viktigste fordelene med AI.

Ser mot det nye året, forventes organisasjoner å utvide AI-innsatsen på områder som å håndtere kundeinteraksjoner, utvikle og teste produkter, tilpasse produkter og tjenester, levere tilkoblet utstyr og muliggjøre dypere involvering av personlige assistenter i den daglige aktiviteten til forbrukere.

Men ett område som kan se betydelig vekst i 2020 er edge computing. Med denne tilnærmingen samler og analyserer virksomheter data på de samme stedene der de genereres (f.eks. Kanten av et nettverk), i stedet for å sende dem til et offsite eller skybasert datasenter. Edge-databehandling kan vise seg effektiv ved fabrikker, distribusjonsanlegg, autonome kjøretøyer og andre miljøer der data må behandles lokalt. Som sådan kan det tilby fordeler som redusert latenstid og lavere båndbreddekostnader.

Edge-databehandling vil se større trekkraft neste år, delvis på grunn av veksten av Internet of Things (IoT) -enheter og den økte portabiliteten til datakraft og AI-drevne verktøy, ifølge Sallomi.

En IDC-rapport spår at i løpet av tre år vil 45% av IoT-genererte data bli lagret, behandlet, analysert og handlet i nærheten av eller i utkanten av nettverk. Denne veksten vil bli utløst av IoT-applikasjoner i en rekke bransjer, inkludert industri, detaljhandel, helsehjelp, energi, finansielle tjenester, logistikk og landbruk.

Cloud og alt som et service nyhetsbrev

Dette er din go-to ressurs for det siste om AWS, Microsoft Azure, Google Cloud Platform, XaaS, skysikkerhet og mye mer. Leveres mandager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com