Google-søk pluss din verden er ikke en invitasjon - det er en policy

Hvis du ikke har reservert en Google+ side for din virksomhet, band eller improvisasjonskomediegruppe nå, vil jeg gi deg tre gode grunner til det. De er de første, andre og tredje søkeresultatene i Google for deg og dine ting, med eller uten Google+ resultater som er innarbeidet.

OK, så det er teknisk sett seks resultater, men hold meg med - dette er viktig. Google-søk, pluss din verden blir automatisk aktivert for Google-brukere som er logget inn, og som i det hele tatt har noen form for Google+ tilstedeværelse. Mark Kaelin forklarte tidligere det store skiftet i Googles søk og sosiale strategier, men det er blitt enda mer tydelig, med litt tid og mye søk, hvor stort Googles store Google+ trekk egentlig er.

John Battelle tilbyr et fascinerende inntrykk av hvordan det føles å være i boks av Google+ på en merkevarebygning. Du må lese hele saken, men hvis du leser den senere, er det viktigste at folk og organisasjoner nå ikke har noe annet valg enn å opprettholde sin tilstedeværelse på Google+, med den samme typen robuste koblinger og innholdsgenerering som er nødvendig for ethvert håpefullt nett nettsted, eller bli faktisk straffet. Straffet fordi brukere logget inn på Google eller en Google Apps-konto vil se resultater fra Google+ høyt oppe i resultatene sine, og hvis en person eller organisasjon ikke navigerer i det emnet på Google+, får noen andre oppmerksomhet og klikk.

I podform

Battelle og hans søkeblogg er en ganske etablert tilstedeværelse på nettet. Så hvordan rister Google+ integrasjon for et merke som prøver å gi navnet sitt og bli sett? Jeg ga de nylig sosiale Google-resultatene en gjennomgang med mitt nye personlige podcast-prosjekt, In Pod Form. Når jeg søker på Google mens jeg er logget inn på min personlige Google+ konto, som jeg brukte til å opprette en Google+ "Side" for i Pod-form, får jeg dette:

Søker etter i pod-skjema mens du er logget inn på Google

Den første tingen under min faktiske spørring er en koblet merknad om at “40 personlige resultater” eksisterer for dette søket, sammen med 276 millioner andre. Nedenfor er en fremtredende, gjennomsøkt indeks for showets viktigste nettsted, og det er flott. Under det er Google+ resultatet for showet, med en god del metadata om hvem som kan ha gitt +1 eller delte den på Google+. Selv om jeg opprettet In Pod Form Google+ -siden, søkte jeg i Pod-skjema mens jeg var logget inn på noen få forskjellige Google + -kontoer og fant de samme resultatene.

Logg ut av Google, søk “I Pod Form” (uten anførselstegn), og det første resultatet er det samme. Men det andre resultatet er et amerikansk militært nettsted (faktisk Pacific Ocean Division, POD, fra Army Corps of Engineers).

Søker etter i pod-skjema mens du ikke er logget inn på Google

Det Google+ resultatet som dukket opp i de påloggede resultatene er ingensteds på den første resultatsiden når du er logget inn. Og i Pod Forms Google+ side har bare rundt 20 personer som har lagt den til i kretser eller gitt den en gratis + 1 - ikke akkurat en faktor som krever plassering på nummer to med en kule.

Det er selvfølgelig alternativer til Google. Så jeg søkte i Pod-form på Duck Duck Go for en sammenligning, og se og si, resultatene ligner veldig på Googles ikke-Plus-resultater. ITunes-koblingen rykker opp ett hakk, men annet enn at de er nesten identiske, Army Corps og alt.

Søker etter In Pod-form på Duck Duck Go

Search Engine Land har noen flere påloggede versus-ut eksempler på søkeendringer. Poenget er at de som velger å ikke delta i Googles sosiale nettverk, eller som ikke kaster mye oppmerksomhet på sin måte, sannsynligvis kan bli slått tilbake av de som investerer seriøst i Google+. Selv Googles egne ansatte er muligens utnyttet av hvor langt Google+ sprer seg. Det er en modig ny verden som Google kommer inn i, og de ber ikke bare tilfeldig om å bli med dem.

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com