Gratis eller rimelige filoverføringsapper og webhotellleverandører

I forrige uke fremhevet jeg noen lave eller kostnadsfrie webdesignverktøy, spesielt bildeditorer. Fortsetter i denne serien som dekker gratis eller veldig rimelige verktøy for webutviklere, legger jeg til flere filoverføringsprotokoll-applikasjoner og webhotellleverandører denne uken.

Klikk på miniatyrbildene nedenfor for å forstørre eller gå til galleriet her.

Verktøy for filoverføring

Når du har gjort nettforfatteren din med sidene, dokumentene, kodingen, tekstfiler, konfigurasjonsfiler, administratorfiler og bildene som er formatert for nettet, er det nå på tide å overføre alle filene dine. Det kan hende du overfører filer til webserveren over ditt eget nettverk eller til produksjonsservere til eksterne webhotellleverandører. Å ha et godt FTP-verktøy (File Transfer Protocol) er bare et klikk og en gratis nedlasting unna, og her er flere som jeg anbefaler for å få alle viktige filer på rett sted. Noen tilbyr alternativer for både FTP og Secure FTP (SFTP), og disse vil bli indikert.

Core FTP LE

(FTP / SFTP) Core FTP LE er gratis Windows-programvare som inkluderer klientens FTP-funksjoner som SFTP (SSH), SSL, TLS, IDN, nettleserintegrasjon, overføring fra nettsted til sted, gjenoppretting av FTP-overføring, dra og slipp støtte, filvisning og redigering, brannmurstøtte, tilpassede kommandoer, FTP-URL-parsing, overføring av kommandolinjer, filtre og mer. Versjon 2.2 ble sist oppdatert 6. april 2011, og kan lastes ned gratis.

DataFreeway

(FTP / SFTP) DataFreeway er et innovativt nettverk, plug-in-basert freeware GUI-klient som støtter flere overføringsprotokoller. Brukergrensesnittet gir en enkel, protokolluavhengig måte å overføre data på. Standard teknikker som dra-og-slipp og kopier og lim inn, lar brukere overføre filer mellom servere som kjører forskjellige overføringsprotokoller, samt gjøre det mulig for brukere å laste ned / laste opp filer til / fra en lokal maskin. Opprettet av LuckaSoft Software, er dette en gratis nedlasting.

FileZilla

(FTP / SFTP) FileZilla er en gratis FTP-løsning og et must for enhver seriøs webmaster eller nettadministrator. Levert av FileZilla Project, er det gå-til-FTP-verktøyet for både klient- og serverimplementeringer. FileZilla er åpen kildekode-programvare som distribueres gratis under betingelsene i GNU General Public License. Servernedlastingen er bare tilgjengelig for Windows OS, men klientnedlastingen er tilgjengelig for Windows, Linux og Mac OS X, og i tillegg er kildekoden og sjekksumene også gitt.

Webhotellleverandører

Hvis du starter med å opprette et nettsted på egen hånd og ikke har en dedikert webserver eller servere med statiske IP-adresser tildelt hver, alt bak et sikkert nettverk med maskinvare og programvare brannmurer og muligens en DMZ for å beskytte dine sikre data fra offentligheten, vil du sannsynligvis se på en tredjepartsleverandør av webhotell. Det er mange å velge mellom, og det kan være en skremmende og forvirrende oppgave hvilken du skal velge.

En webhotellleverandør forsyner enkeltpersoner, organisasjoner og selskaper med muligheten til å samle informasjon, data, filer, bilder, dokumenter osv. Angående innholdet på nettstedene deres, som er lagret på hostingleverandørens webservere. De fleste webhotellleverandører vil ofte belaste et gebyr for denne tjenesten, men det er flere som er gratis tilgjengelig.

Før du bestemmer deg for å investere din hardt opptjente lønn og fortjeneste på en webhotellleverandør, er det verdt innsatsen å undersøke de forskjellige tilgjengelige tjenestene. Ikke alle webhotellleverandører er de samme, og de tilbyr vanligvis mange forskjellige pakker med forskjellige servicenivåer og varighet, og med mange alternativer for tilleggsprogrammer som sikre tilkoblinger, privat registrering, sikkerhetsskanninger og mer. Hvis du ser på å ha flere forskjellige underdomener eller en rask rampe for å komme live med nettstedet, er det absolutt verdt innsatsen å sammenligne de forskjellige tilbudene og servicenivåene. Gratis webhotelltjenester er ikke for alle, og som det sies, får du det du betaler for. Denne listen vil hjelpe deg med å peke deg i riktig retning med gratis eller rimelige webhotellleverandører.

Google Nettsteder

Google Sites er det gratis, nettbaserte verktøyet for bygging av nettsteder og er det du ser er hva du får (WYSIWYG) -programmet som er tilgjengelig for å lage og dele websider. Det lar deg lage dine egne sider, samle ditt eget innhold og kontrollere hvem som kan redigere og se på nettstedet ditt. Få tilgang til Google Sites fra http://sites.google.com/, så kan du være på god vei til å starte med ditt eget nettsted på få minutter.

Selv om Google Sites har begrensninger med hensyn til å legge til tilpassede sider og inkorporere skript som JavaScript, HTML og CSS på grunn av sikkerhetsmessige årsaker, er det et flott sted for nybegynnere eller ideelle organisasjoner som leter etter et virkelig billig alternativ for å få et raskt nettsted oppe og går. Hvis du allerede har en Gmail-konto, er det enkelt å starte Google-siden med den nåværende påloggingsinformasjonen til Google-kontoen. det vil ikke være behov for å registrere seg på nytt.

Google Nettsteder gir 100 MB lagringsplass for den grunnleggende konfigurasjonen; Hvis du imidlertid har en Google Apps-konto, økes lagringsplassen til 10 GB for hvert Google Apps-domene, og for domener som bruker Google Apps Premier og Education Editions, får disse også ytterligere 500 MB lagringsplass per bruker. En grunnleggende Google Apps-konto er gratis; Derfor kan det være fornuftig for organisasjoner som ideelle organisasjoner. Grensen er 50 brukerkontoer.

TopCities

TopCities er en annen nettbasert WYSIWYG-redigerer. Dette verktøyet har eksistert siden 1998 og har et innebygd bibliotek med blitz, bannere, ikoner, kuler og knapper, sammen med en bloggfunksjon. TopCities har også FTP-tilgang for å legge til dine egne filer, inkludert bilder, og tilbyr et fotoalbumalternativ. Den gratis 30-dagers planen tilbyr 500 MB månedlig båndbreddegodtgjørelse, 300 MB disklagring, kjøres på Linux OS, bruker det nettbaserte kontrollpanelet og støtte for PHP 5, MySQL 5 Server, rich media-innhold og datasenterstøtte. Den eneste tilknyttede kostnaden med grunnpakken er en registrering på 11, 00 domenenavn.

TopCities Premium Plan øker den månedlige båndbredden til ubegrenset for $ 7, 00 per måned, og lagringsplassen til 50 000 MB (48, 8 GB), sammen med en gratis domeneregistrering, alt fra grunnleggende plan og mer, inkludert ubegrenset e-postadresser og aliaser. Se på alternativene for TopCities-pakken på http://www.topcities.com/upgrade-packages.html, og se et skjermbilde av malvelgerdelen av TopCities-redigeringsverktøyet nedenfor.

Bluehost

For de lave kostnadene på $ 4, 95 per måned, eller $ 59, 40 for den årlige avgiften, tilbyr BlueHost ubegrenset disklagring, ubegrenset hosting av domenenavn, ett års registrering av domenenavn, ubegrenset POP3 og IMAP sikre e-postkontoer med e-post videresending, FTP-tilgang, webfil manager, og sikker shell (SSH) tilgang. CGI- og databasefunksjonene inkluderer MySQL 5 Server, PostgreSQL, CGI-BIN, CGI Library PHP 5 og tilpassede PHP.ini-filer, Perl 5, Python, Ruby og Ruby on Rails, JavaScript, DHTML, Flash og Shockwave. BlueHost tilbyr også flere nettstedskript for meldingsfora, sosiale nettverk, adresselister, Drupal, Joomla og prosjektstyringsfunksjoner. Andre funksjoner inkluderer innsendinger av e-handel, multimedia og søkemotorer. Et skjermbilde av kontrollpanelet kan sees nedenfor.

Hostmonster

Svært likt med tilbud fra BlueHost, webhotellleverandøren HostMonster har ubegrenset diskplass og ubegrenset båndbredde, hosting for ubegrensede domener, ubegrensede e-postkontoer, domenenavn inkludert, nettstedbygger, kontrollpaneler, WordPress og bildegallerifunksjoner. Det er $ 4, 50 per måned for startpakken, eller du kan oppgradere til Pro-pakken for $ 19, 95 per måned. Andre alternativer og tilleggsprogrammer kan øke de månedlige kostnadene dine, men for en startleverandørleverandør på det grunnleggende nivået på $ 54, 00 for årsavgiften, er dette en god handel. Nedenfor vises et skjermbilde av HostMonster-kontrollpanelet.

Dette er bare noen få av de gratis eller billige alternativene for nettutviklere. Har du noen andre som du bruker og som jeg ikke nevnte i denne serien? Anbefal dem på diskusjonsområdet.

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com