Fire måter Google+ havner på arbeidsplassen din

Det er lett å overse forretningseffekten av Googles nye sosiale nettverk, Google+, i det minste for øyeblikket. Google+, som ble lansert 28. juni, er fremdeles noe innbydende, og til tross for de overveldende positive anmeldelser, er selv de tidligste adoptere fremdeles ute etter hvordan det passer inn i deres online og sosiale liv.

Bilde med tillatelse fra CNET

Men ignorerer de bredere implikasjonene av Google+ på din profesjonelle fare. Framtiden for Google+ som helhet er uklar, men det er brikker og planlagte funksjoner som definitivt kan forstyrre måten du kommuniserer og jobber med andre på. Her er fire viktige punkter du kan tenke på:

Ser du etter noen tips om hvordan du kommer i gang med Google+? Sjekk ut CNETs 7 Google Essentials.

Google+ Hangouts er gruppevideochat gjort riktig

Hvis du vil imponere noen som tenker stort på det sosiale nettet, vil du fortelle dem om det unike personvernet og posteringsfunksjonene i Google+, eller kanskje det intuitive "Circles" -grensesnittet for å skille, sier, sjefene dine og college-vennene. Men hvis du virkelig vil imponere omtrent hvem som helst, kan du vise dem Hangouts.

Hangouts er gruppevideochatter som ikke krever at noen sjekker Skype-innstillingene. Du velger en sirkel av kontakter (eller oppretter en), og går deretter inn i rommet når du vil være tilgjengelig for video- eller tekstprat. Hver gang noen snakker, viser skjermen videofeeden sin, og bytter deretter til den som uunngåelig kutter dem av. Det gjøres i en nettleser, det krever ikke Flash, og det er, som Om Malik sa det, noe Skype vil vokse å hate, spesielt ettersom virksomheter som betaler penger for slike tjenester blir interessert.

Nyhetsbrevet Google i Enterprise ukentlig hjelper profesjonelle med å få mest mulig ut av Google Dokumenter, Google Apps, Chrome, Chrome OS og alle andre Google-produkter som brukes i forretningsmiljøer.

Google+ oppgraderer andre Google Apps du allerede bruker

Picasa Nettalbum var inntil forrige uke en kompetent lagrings- og delingstjeneste for bilder som ikke hadde rekkevidden, populariteten eller stilen til Flickr og andre fotonettverk, enn si de kommende mobile fototjenestene. Men for de som bruker Google+, er Picasa nå bakenden av en sømløs bildestrøm. Ta et bilde på Android-enheten din, og Google+ (med din tillatelse) laster opp bildet automatisk i bakgrunnen til et privat Picasa-album. Når du leter etter noe å dele, plukker du bare et bilde fra den bøtta med nylige snaps, og alt annet kan enkelt organiseres i album med enkle delingsverktøy.

Det er ikke langt å si at Google+ sannsynligvis vil knytte seg til Gmail, Kalender og andre Google Apps-tjenester som virksomheter bruker. Enten Google "hamrer" det eller bare gjør integrasjonen for god til å gå videre, er det sannsynlig at sosialtjenesten deres faktisk vil bli et verdiøkende "pluss" for Google-tjenester, ikke bare en ekstra støymaker.

Bedrifter vil ha "Sider" mye raskere enn med Facebook

Da Facebook ble fremtredende, ble virksomheter og merkevarer ført gjennom en kronglete vei med få skilt eller markører. Først var de akkurat som vanlige mennesker, og kunne bare ha noen få tusen "Venner." De kunne lage "apper" i stedet, men plattformens levedyktighet var usikker. Til slutt ble de tilbudt "Sider" med bare noen få begrensninger, men overgangene var ikke alltid jevn.

Hvis Google ønsker å presentere Google+ som en sosial opplevelse som har lært av sine forfedre, er forretningsprofiler et rikt, uoppdaget område. Google jobber allerede med "sider", og hvis den faktiske personopplevelsen er noe å gå, er det en god sjanse for at bedrifter ikke får lov til å være sine egne verste fiender og trenge for langt inn i brukernes opplevelser, mens de fremdeles holder en tilstedeværelse.

Mye, mye bedre kontaktledelse

Den late måten å beskrive Circles in Google+ er som tilsvarer Facebooks lister. Det er imidlertid misvisende fordi Facebooks lister er bemerkelsesverdig smertefulle å bruke, og selskapet tror kanskje ikke engang på dem.

Bilde med tillatelse fra CNET

Circles er en dra-og-slipp-måte å klassifisere kontaktene dine på uten å bli en pro-am-bibliotekar. Hvis Jerry både er din tidligere salgsrepresentant og noen du ser sosialt rundt i byen din, drar du ham inn i "Widget Co." og "Wichita" -kretser, men beholder personalresepten bare i "Widget Co." På den måten gir tingene du ser i den sosiale strømmen din mening i sammenheng, og de tingene du deler bare når de rette øynene. Du kan følge hvem som helst, men om de følger deg tilbake, er opp til dem. Det er en god harmoni mellom Twitter's asynkrone og offentlige forhold, og Facebooks sovesal-delende nettverk.

Fra et sosialt og delende synspunkt synes Circles å fungere for Googles tidlige adoptermasse. Men det er ikke vanskelig å se hvordan LinkedIn kan bli truet av et så enkelt nettverksadministrasjonsverktøy, og hvordan verktøy som videochat-Hangouts, gruppemeldinger Huddles og forretningsvennlige sider kan skape litt smart synergi for de med mange nettverk å administrere . Og pokker, alt som gjør styring av Google-kontaktene dine mer intuitiv, bør få en slags hjertelig velkomst.

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com