Fire ting som Google Plus endret mens du ikke så

Google+ kom i en "feltprøve" med bare invitasjoner i slutten av juni, og åpnet seg deretter for publikum i slutten av september. Betyr det at det er funksjonsfullt og ute av beta? Å, vær så snill.

Googles sosiale nettverk (og "identitetstjeneste") endrer små deler av utseendet sitt, og noen ganger tilfører helt nye funksjoner ganske regelmessig. Endringene er ikke så drastiske som Twitter og Facebook ser ut til å gjøre hver sjette måned, og reaksjonen fra tech-nyheter og bloggere er ikke fullt så kakofon, gitt Google+ liten men voksende innflytelse. Men de fleste av de siste Google-forbedringene gjør tjenesten mer verdt, enklere å bruke og en interessant konkurrent til sine to konkurrenter i det sosiale nettverksmarkedet.

Helt nye Hangouts med skjermdeling, dokumentsamarbeid og skissering

På egenhånd var den første versjonen av Hangouts en ganske fin teknisk demo - 16-veis videochat som faktisk fungerte, holdt stabilt av Googles servere. Og du kan se en YouTube-video samtidig med folk du kjente! Ikke mye av en forretnings- eller produktivitetsvinkel, men hei - kattunger!

Når du nå klikker for å opprette en Hangout (på høyre side av verktøylinjen på hovedsiden for Google+, eller en hvilken som helst spesiell strøm), vil du se en lenke med et alternativ for å velge en "Hangout med ekstrautstyr." Ja, det er et klønete navn- og utgivelsesopplegg som Apple aldri ville prøve, men gi Extras en prøve, og du vil finne ganske mange fiffige verktøy som gir gratis alternativer til tradisjonelt tungvint programvareoppsett, omtrent som Hangouts noe som erstatter Skype videosamtaler.

Du kan begynne å jobbe med å skrive notater i en skrapefil-fil (som automatisk lagres på Google Docs-kontoen din) eller tegne i en skisseblokk (også lagret automatisk). Alternativt kan du dele en fil fra Docs-kontoen din og åpne den for tilgang til Hangout-partnerne dine, eller til og med dele et bestemt vindu fra systemet ditt for live screencasting. Merkelig nok er synkron visning på YouTube deaktivert i pakken "med tillegg", men det vil sannsynligvis gi en retur.

Mer raffinerte varsler

Hvis du har mange venner på Google+, eller legger ut elementer som blir varslet offentlig, kan Google+ raskt overvelde deg med varsler: e-postmeldinger, smarttelefonpinger og den lille røde ruten i Google-verktøylinjen din som alltid ser ut til å kreve oppmerksomheten din. Men sjekk innstillingene for Google+ (klikk på tannhjulikonet på høyre kant av den svarte Google-verktøylinjen, velg "Innstillinger for Google+), og du vil merke at den første varen nå er" Hvem kan sende deg varsler? "

Standardinnstillingen er "Utvidede sirkler", som betyr alle i kretsene dine (kontaktene dine) og alle vennene deres, men du kan skalere den tilbake til "Sirklene dine", eller til og med noen få håndplukkede sirkler av mennesker hvis meninger du virkelig ønsker å vite om, la resten være igjen når du neste gang sjekker inn Google+. Du vil fortsatt få feilaktige varsler om folk som legger deg til kretsene sine; Hvis du virkelig ønsker å begrense varslene dine, kan du prøve Chrome-utvidelsen for varselblokkering.

Bla gjennom folks delte videoer på YouTube

La Google+-kontaktene dine bruke deres egen utsettelsestid for å plukke ut flotte YouTube-klipp. Logg på Google-kontoen din, gå til YouTube, og klikk deretter på profilnavnet ditt øverst til høyre og velg Innstillinger. Under "Deling" -menyen, klikk for å koble til Google+. Gi det litt tid, og når du drar tilbake til YouTube, kan du lese alle videoene vennene dine, kollegene og andre har delt gjennom Google+ i en spilleliste, uten å måtte jakte dem ned. Du kan kommentere innleggene de kom fra og gi dem en "+1", uten å måtte holde to nettleserfaner åpne.

Hash-tagger og emnesøk i sanntid

En av Twitters stille styrker er dens evne til å tjene som en What’s Happening Now-skjerm, både gjennom fellesskapsbruk av hasjmerker (som "#occupywallstreet") og gjennom dens sanntids-som-de-vises-søkeresultater. Google+ hentet begge disse evnene i en oppdatering forrige uke, noe som gjorde Google+ til en hel del mer nyttig som et verktøy for å samle nyheter og overvåke mening.

Det er også rart å tro at et selskap hvis kjerneteknologi er søk, lanserte Google+ uten søkefunksjon, men det ser ut til at de har tatt litt tid å få det helt riktig.

Les også:

  • To Google Plus-funksjoner forbedringer for å håndtere strømmer
  • Fire måter Google+ havner på arbeidsplassen din
  • 10 subtile funksjoner du bør vite om Google Plus
  • Hvorfor Google Plus er i ferd med å endre nettet slik vi kjenner det

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com