Fem Google Apps justerer for å forbedre nettarbeidet ditt

Det er en slags uuttalt policy at Google slipper produkter tidlig og uferdige, for deretter å jobbe med å fikse, finjustere og forbedre dem rett på nettet. Noen uker har Google ikke noe stort å kunngjøre - eller i det minste ingenting din uforferdelige Google i Enterprise-bloggeren kan finne. Så her er da fem små fordelaktige ting som du kanskje ikke har lagt merke til i Google-verset i det siste. Forfrisk og nyt.

Google Weekly Newsletter

Se hvordan du får mest mulig ut av Google Dokumenter, Google Apps, Chrome, Chrome OS, Google Cloud Platform og alle andre Google-produkter som brukes i forretningsmiljøer. Leveres fredager

Registrer deg i dag

Få høyreklikk på kopier og lim inn ved å installere Docs-appen i Chrome

Bare å se på den, har ikke Google Docs Chrome "App" en hel masse å anbefale seg selv - jeg mener, den lanserer bare Dokumenter i en ny nettleserfane, ikke sant? Egentlig gjør det litt mer enn det. Det muliggjør offline-tilgang i Chrome, noe som er nyttig for noen. Det er en annen nisjebruk - installer Docs-appen i Chrome, og du kan høyreklikke for å kopiere og lime inn, en funksjon som ikke er tillatt av sikkerhetshensyn. Når du vet noe om leserkretsen til denne bloggen, er høyreklikk på å kopiere sannsynligvis et nisjebruk, men likevel, godt å vite. (Hattips til Google Operativsystem for tipset)

Se nøyaktig hvorfor en melding havnet i spam-mappen din

Tar du en titt i søppelmappen Gmail / Google Mail hver så ofte, bare for å se hva som har blitt fanget og sjekke om det er falske positiver? Du bør, spesielt nå som du kan lære mer om hvorfor Gmail merker e-post som spam. Dette ville bare være et pent triks, hvis det ikke var for det faktum at du kan omskolere Gmail for å være bedre mot visse meldinger ved å klikke på "Ikke søppelpost" -knappen.

Erstatt Gmail's noe vage knappikoner med tekst

Er det en søppelbøtte over meldingen din, eller et arkivskap? Merker utropstegn i et "Stopp" = stiltegn meldingen som spam, eller sletter du? Hvis du ikke er en fan av Gmail-ikonene-bare-knappene, kan du endre dem til tekst, men de reklamerer ikke for det. Gå inn på innstillingene dine (klikk på "tannhjulet" -knappen til høyre), bla nedover "Generelt" -fanen og se etter kategorien "Knappetiketter". Bytt fra "ikoner" til "tekst", og nå er alt litt mer eksplisitt. (Hattips til The How-To Geek-siden og spesielt min venn, Jason).

Send e-post til Google-kalendere i lesbart format

Trenger du å fortelle en sjef, en ektefelle eller en klient om en hel haug med hendelser du allerede har markert på kalenderen din? Lykke til med å prøve å eksportere dem fra Google Kalender selv. Gå i stedet til PubMyCal, gi den tilgang til Google / Apps-kalenderen, angi et datointervall og spesifiser nøyaktig hvordan du vil sende ut varene. Det er en av de tingene du håper at Google ender opp med å måtte belønne en smart utvikler for en fin liten oppkjøp. (Hat tips til Red Ferret Journal).

Fjern sletting av hendelser fra Google Kalender

Google Kalender fører, viser det seg, en liste over alle hendelsene du nylig har slettet. Google Kalender gir deg ikke tilgang til den listen. Kanskje e-posten deres støtter arbeidere som unnskyldning for å snakke med veldig fortvilte mennesker?

Uansett årsak er det en tredjeparts fix: Undelete for Google Calendar, et gratis verktøy fra folk som tilbyr Spanning Backup for hele Google Apps-installasjoner. Installer Undelete, gi den tilgang til Kalender, og du kan se på listen over ikke-helt borte kalenderhendelser. Hold appen rundt, så får du enda dypere tilgang til ting du ikke mente helt til å utslette med en dårlig datointervalloppføring.

Google Weekly Newsletter

Se hvordan du får mest mulig ut av Google Dokumenter, Google Apps, Chrome, Chrome OS, Google Cloud Platform og alle andre Google-produkter som brukes i forretningsmiljøer. Leveres fredager

Registrer deg i dag

Hvilke små tilleggsprogrammer, reparasjoner og justeringer av Google Apps gjør ditt eget oppsett mye mer levelig? Del i kommentarene, treff meg på Twitter eller Google+, og del din lille lille fantastiske ting.

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com