Cloud computing i 2020: Flere hybridkunder og massiv vekst i Kina

De ti beste virksomhetsteknologiene i tiåret Produksjon av IoT, videokonferanser og nettsky-databehandling er bare noen av de største fremskrittene i tiåret. Tom Merritt lister opp de fem beste foretaksteknologiene på 2010-tallet.

Ingeniører som kan administrere strukturerte og ustrukturerte data vil være de mest etterspurte IT-fagfolk i 2020 når selskaper bygger ut sin datateknologiske infrastruktur, ifølge Alluxio-grunnlegger og CTO Haoyuan Li.

Han beskriver 2020s "superkraft" -ferdighet som evnen til å forstå data i tillegg til å velge riktig tilnærming for å analysere dem.

Li ser også et lyst år for hybridskytjenester generelt og utvidelsen av skytjenester også i Kina.

Li's selskap tilbyr et dataabstraksjonslag for beregningsrammer, som lar applikasjoner koble seg til flere lagringssystemer gjennom et felles grensesnitt.

Her er tre av Li 2020 data prediksjoner samt reality sjekker fra andre bransjeeksperter.

Kina og skyen

Li tror at Kina vil hoppe fra begynnelse til massive skyutplasseringer for avansert arbeidsmengde. Han spår at Kina vil begynne å bruke skyen i en større skala enn USA ved å ta i bruk den offentlige skyen for nye brukssaker og for å sprekke i skyen for toppbelastning.

Hybrid sky: En guide for IT-proffer (gratis PDF)

Offentlige skyledere i Kina, som Alibaba Cloud, Tencent Cloud og Huawei Enterprise Cloud, vil se dramatisk vekst som kan overgå veksten til de sky computerselskapene som for tiden dominerer markedet.

Under arrangementet "IDC FutureScapes: China ICT Market 2020 Predictions" i desember 2019, spår Kitty Fok, administrerende direktør for IDC China, at innen 2023 vil 60% av organisasjonene aggressivt modernisere legacy-systemer gjennom omfattende investeringer i ny teknologiplattform, drevet av eskalerende cybertrusler og behovet for nye evner.

Thomas Zhou, assisterende visepresident i IDC China, sa at hybrid skyutplassering vil støtte digital transformasjon på IT-plattformnivå, og at Kinas digitale økonomi vil gå inn i hurtigbanen i løpet av de neste tre årene.

ICD spår at innen 2023 vil Kinas digitale økonomi stå for 51, 3% av landets totale økonomiske produksjon, med digitale produkter og tjenester som utgjør brorparten.

Året med hybridskytjenester

Dette er året som alle spådommer om hybrid cloud computing vil bli virkelighet. Li rapporterer at han ser store bedrifter investere i den offentlige skyen i stedet for å legge til kapasitet på forhånd til Hadoop-utplasseringer.

Han tror selskaper vil opprettholde kjerneforretningsdata på forhånd og at data vil bli sprengt til skyen, spesielt for høye krav og uforutsigbare arbeidsmengder.

Han tror også at selskaper som leverer teknologier for å oppnå dette - som Alluxio - vil øke fremveksten av hybridskyen.

TechRepublic skribent Jack Wallen ser også på dette som en 2020-trend med selskaper som bruker en privat sky som kan mislykkes til en offentlig sky etter behov som den ideelle måten å utnytte skyen.

Dominante rammer for maskinlæring vil dukke opp

Maskinlæring med modeller har nådd et vendepunkt, ifølge Li, og neste trinn er å operasjonalisere modellopplæring.

Selv om det er flere populære rammer for modelltrening, har en ledende teknologi ennå ikke dukket opp. Akkurat som Apache Spark er et hyppig valg for dataomvandlingsjobber og Presto for interaktiv spørring, vil 2020 være året en frontrunner vil dominere det bredere treningsrommet med pyTorch eller Tensorflow som ledende konkurrenter.

Richard Gall, medredaktør i Packt Hub, mener også at pyTorch og TensorfFlow "skal definere dyp læring i året - eller årene som kommer."

Gall skriver at selv om TensorFlow har ledet an i en tid, er pyTorch i ferd med å vinne terreng, delvis takket være utgivelsen av pyTorch 1.3 i oktober.

Den fullstendige listen over Lis dataprognoser fra 2020 inkluderer Kubernetes, Hadoop og sammenslåingen av AI- og analyseteam. Li grunnla Alluxio ved UC Berkeleys AMPLab og selskapet er støttet av Andreessen Horowitz og Seven Seas Partners.

Data, Analytics og AI Nyhetsbrev

Få eksperttips for å mestre grunnleggende grunnleggende analyser av data, og følg med på den siste utviklingen innen kunstig intelligens. Leveres mandager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com