Finansdirektører sier sky migrasjoner påvirket av konkurrerende prioriteringer og lanseringskostnader

Digital transformasjon: Forretningsmodernisering krever et nytt tankesett. Digital transformasjon er viktigere nå enn noen gang, men noen organisasjoner er vanskeligere å endre enn andre.

Finansdirektører sitter fast i den grøtete midten av den digitale transformasjonen, og føler seg både optimistiske med hensyn til automatisering og usikkerhet om hva de skal gjøre videre.

Cloud-løsningsleverandøren Sage undersøkte interne beslutningstakere for å forstå hvordan økonomidirektører, økonomidirektører, regnskapsførere og kontrollører i USA og Canada styrer transformasjonen. I "CFO 3.0 - Digital Transformation Beyond Financial Management" rapporterer respondentene at de ser verdien av automatisering og bekymring for et kompetansegap.

Sage-undersøkelsen fant at 90% av finansdirektørene har automatisert noen prosesser for å drive effektiviteten, og at bryteren var verdt det, noe som resulterte i økt produktivitet. Økonomiledere ser mest fordelen innen automatisering for å optimalisere driften og effektivisere etterlevelsesprosessen.

Samtidig sa 82% at arbeidsstokken ikke er klar for mer automatisering.

"Mangel på kulturell beredskap på finanskontoret kan bremse bruken av ny teknologi og hindre å oppnå optimale resultater med enhver digital transformasjon, " sier Marc Linden, konserndirektør for Sage.

Rekruttering og ansettelse av topptalenter: En guide for bedriftsledere (gratis PDF)

Risikoen er at selskaper vil bli sittende fast i en "ikke nok automatisering" -fase, hvor noen jobber erstattes, men ingen nye jobber skapes av transformasjonen av forretningsprosesser.

Den andre risikoen for å gå sakte er tapte inntekter nå og i fremtiden. En Accenture-undersøkelse fant at selskaper som tar en konservativ tilnærming til å implementere nye teknologier, tapte $ 2 milliarder dollar i urealisert verdi i 2018. Etter hvert som endringstakten fortsetter å øke hastigheten, vil selskapene miste enda mer inntekter etter hvert som tiden går.

I et annet motstridende funn sa 72% av de spurte at de ikke har flyttet driften til skyen på grunn av sikkerhetsproblemer, men bare 20% ser avkastningen på å investere i nettbaserte sikkerhetsløsninger. De største hindringene som økonomiledere ser for å flytte operasjoner til skyen er:

  • Konkurrerer forretningsprioriteter 85%
  • Startkostnader for implementering 75%
  • Overholdelsessikkerhet gjelder 70%
  • Trening koster 65%

Sage fant flere misoppfatninger rundt teknologi, inkludert 60% av de spurte som sa at skyteknologi bare er for tusenårs-mennesker. 64% sa også at kravet om å lære nye ferdigheter var en av de største grunnene til ikke å implementere skybaserte tjenester.

Finans beslutningstakere listet opp dette ansvaret som de mest utfordrende elementene i jobbene sine:

  • Tenker på nye måter å hjelpe virksomheten med økonomiske saker 76%
  • Integrering av finansiell og operativ informasjon 73%
  • Samsvarsrevisjoner 70%
  • Mangel på sanntids økonomiske data og innsikt tilgjengelig 66%

Rapportforfatterne sa at teknologi unektelig påvirker finansdirektørens rolle, men økonomiledere sliter fortsatt med å forstå hvor det kan ha størst innvirkning. Finansdirektører har en tendens til å ha et tverrsnitt av alle avdelinger i et selskap, mer enn andre C-suite ledere. Fordi finansiell rapportering er sterkt regulert, må ny teknologi og datakilder imidlertid tåle mer kontroll enn tjenestene andre avdelinger bruker.

Økonomiske ledere er ikke alene om deres usikkerhet rundt digitale strategier, men de møter samme press for å utvikle seg eller bli irrelevante.

Sage bestilte den elektroniske undersøkelsen, som intervjuet 500 senior interne beslutningstakere over hele USA. Bransjene inkluderer profesjonelle, vitenskapelige og tekniske tjenester (19%), finans, forsikring og eiendom (25%), helsevesen og ikke for fortjeneste (20%), gjestfrihet (15%) og industri (21%). Omtrent 85% av de spurte var fra firmaer med mellom 100 og 499 ansatte, mens resten var fra firmaer med mellom 20 og 99 ansatte.

Data, Analytics og AI Nyhetsbrev

Få eksperttips for å mestre grunnleggende grunnleggende analyser av data, og følg med på den siste utviklingen innen kunstig intelligens. Leveres mandager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com