Forretningsvideo: Navigere i distribusjon i skyen

Av Vern Hanzlik

I det nåværende forretningslandskapet - eksterne kontorer, outsourcing og globalisering av driften - har video blitt et kraftig verktøy for mer personlig kontakt, spesielt interne møter og treninger. Etter hvert som mer av C-suiten blir interessert i bedriftsvideo, er det viktig å forstå de tekniske og økonomiske hensynene til videokommunikasjon. Faktum er at de fleste virksomheter ikke er medieselskaper og ikke har direkte kunnskap om hva som trengs for å vedlikeholde og levere sine egne videodepoter. Så hvordan kan du navigere i dette rommet? Det er mange alternativer for selskapet ditt på offentlig, privat eller hybrid sky, eller til og med en VPN-løsning (virtuelt privat nettverk).


Se også :

  • Gå fra samarbeid til samtaler med Glip
  • Bruk HangPay for fakturerbare videokonferanser
  • Organiser billig videochat med disse fem appene
  • Videokonferanseprosjekt "er en no-brainer" sier CIO

Offentlig sky

Hvis sikkerhetskravene dine er begrenset, kan den offentlige skyen være den rette løsningen for bedriften din. Det er perfekt for markedsføringsformål, der du leverer on-demand, ekstern vendt video til publikum. I tillegg kan den offentlige skyen jobbe for internt vendt innhold, siden visse plattformer kan gi alternativer for å beskytte det selv i et offentlig-sky-miljø. Du kan til og med trygt gjøre det mulig for brukere å laste opp, automatisk kode og dele sine egne videoer, samt gi en portal der de enkelt kan finne relevant innhold, tildele tilgangsrettigheter basert på grupper og utvide rekkevidden til videoprogrammene til brukere av mobilenheter .

Privat sky

Den private skyen er en sky-databehandlingsplattform som ligger i bedriftens brannmur og kontrollert av selskapets IT-avdeling. Private skyer er ideelle for de som ønsker å levere live streaming til interne målgrupper og trenger å overvinne begrensningene knyttet til konsentrasjoner av seere i private nettverk. Når en live-hendelse begynner, gjennomgår alle streamforespørsler selskapets brannmur og treffer videotjenesten i skyen. Utfordringen er at returvideotrafikken, med mindre den er administrert, vil gå gjennom nettverksbrannmuren med en egen strøm for hver seer, noe som påvirker den innkommende internettforbindelsen eller til og med hele intranettet.

Hybrid sky

Hybridskyen bruker nøkkelattributtene til offentlige og private skyer, og gir ofte den beste løsningen. Dette gjør det mulig for bedrifter å dra nytte av skalerbarhet og kostnadseffektivitet av en offentlig sky uten å utsette private applikasjoner og data for potensielle tredjepartssårbarheter.

VPN-løsning

For å få tilgang til data bak en brannmur, kan du vurdere et VPN. Dette kan være en god løsning hvis kravene dine inkluderer en god del interaktivitet med lokale sikkerhetssystemer og en høy grad av sikkerhet. Videellagring kan eksistere bak en brannmur for bedrifter, noe som gir ekstra sikkerhet for din proprietære informasjon. Applikasjonen for videostyring har også direkte tilgang til selskapets brukerkatalog, noe som forenkler autentisering og enkelt pålogging.

Video i skyen er en lett tilpasningsdyktig forretningsplattform som tilbyr en umiddelbar, lav risiko og fleksibel løsning på kompleksiteten i implementering og distribusjon av innholdsrikt innhold, og gir dine ansatte og kunder et dynamisk og samarbeidsvillig medium. Men å starte på dette rommet kan være skremmende, så det er viktig å samarbeide med den rette plattformen som kan tilby et skalerbart sikkerhetstilbud - alt fra passordbeskyttet innhold til SSL sikker kommunikasjon, enkeltpåloggingsfunksjoner og bruksrevisjonsspor. Med riktig plattform på plass kan du velge den skyløsningen som passer dine behov best, og ditt bedriftsvideo-system vil kunne vokse og forandre seg rett ved siden av selskapet ditt.

Vern Hanzlik, seniordirektør og daglig leder i Qumu, har brukt mer enn 20 år på å bygge og vokse bedriftsprogramvare og serviceselskaper. Senest fungerte han som president, EMEA og medlem av styret for TEAM Informatics, et globalt bedriftsløsninger og teknologiselskap. Før det var han med å grunnlegge Stellent, et programvarefirma for bedriftsinnholdsstyring som ble kjøpt opp av Oracle i 2006 for 440 millioner dollar og ble grunnlaget for Oracle's WebCenter-tilbud.

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com