De største utfordringene i leveranse av app-apper og hvordan du kan overvinne dem

De største utfordringene innen leveranse av app-apper og hvordan man kan overvinne dem. Applikasjoner utviklet internt og applikasjoner som er kjøpt av sokkelen gir forskjellige problemer. Gartner forskningssjef Paul Delory forklarer hvordan man kan tilnærme seg disse problemene.

På VMworld 2018 snakket forskningssjef Paul Delory med TechRepublic om problemene med applikasjoner, både de som er utviklet internt, og de som kjøpte "utenfor hylla." Følgende er et redigert utskrift av intervjuet.

"Levering av applikasjoner er et vanskelig problem for mange bedrifter å løse, " sier Gartners forskningssjef Paul Delory. "En av utfordringene de står overfor er at de fleste foretaksmenn kommer til å håndtere en blanding av programvare de skrev, og programvare de kjøpte. Og de har to veldig forskjellige leveringsmekanismer. Å håndtere kode du kjøpte er i grunnen forskjellig fra å administrere kode du skrev.

Mer om Big Data

  • Datahåndtering: Et jukseark
  • Hvordan integrere robotprosessautomatisering i big data-prosjekter
  • Programmereren Hadley Wickham utpeker mangfoldet av R-samfunnet
  • Hvordan velge riktige dataanalyseverktøy: 5 trinn

Så, applikasjonslevering er i det minste et todelt problem. Hva gjør du med applikasjonene som er utviklet i egen regi? Og hva gjør du med applikasjonene du kjøper av sokkelen?

For de interne applikasjonene, for tingene du utvikler i egen regi, er CICD, kontinuerlig integrasjon, kontinuerlig levering, veien å gå; som representerer topp moderne teknologi innen programvareutvikling. Så hvis du vil levere tilpasset app sånn, vil du bygge en CICD-rørledning og levere den på den måten. Ikke at det er enkelt - å oppnå det - men fra en strategisk retning er det klart hva du bør gjøre.

Når du distribuerer en kommersiell applikasjon, er imidlertid veien videre ikke så tydelig. Du kommer ikke til å være i leverandørens leveringspipeline. Så hva gjør du? Løsningen du bygger, kan være unik for alle applikasjoner. Det er en annen frustrasjon der. Du kan lage en leveringsmetodikk for applikasjoner som fungerer for applikasjon A som ikke fungerer for applikasjon B.

Det er noen teknologier som dukket opp for å løse dette problemet, eller løse noen av disse problemene. Den første som kommer til tankene, er containere. Hvis du tenker på hva en beholder er, tar den alle avhengighetene til en applikasjon og ruller dem opp til en pakke som jeg deretter kan klargjøre hvor som helst. Så det løser mye av applikasjonsutfordringene mine akkurat der.

Det andre alternativet du måtte ha, er å bruke et automatisk konfigurasjonsverktøy for kontinuerlig konfigurasjon, noe som en Puppet, eller en Ansible, eller en Chef eller PowerShell DSC, på Windows-siden. Disse har muligheten og mange tilfeller til å distribuere applikasjoner systemisk. Så hvis du har et stort, kompleks-enterprise-program, noe som en oppfølgingsdatabase, eller noe lignende kompleks, i mange tilfeller logikken du får, kan du laste ned fritt og bruke disse verktøyene for å hjelpe deg med å distribuere den applikasjonen.

Den andre som er veldig interessant for meg er denne ideen om å ha en kuratert applikasjon. Og dette vil være noe som Helm og Kubernetes, eller et av de forskjellige app-butikk-produktene der ute nå; ideen om at du vil ha full infrastruktur for et bestemt program du kan laste ned som en stabel, og distribuere som en stabel slik at du som operasjonsperson eller infrastrukturperson ikke trenger å ha domenespesifikk ekspertise om selve søknaden. Du kan få et applikasjonsmiljø som er distribuert, som er bygget i henhold til beste praksis for den applikasjonen.

Det er en interessant modell også. Og dette er alt vi ser, og som dukker opp for å løse denne applikasjonen fremfor utfordring. "

Nyhetsbrev om innovasjon

Vær kjent med smarte byer, AI, Internet of Things, VR, AR, robotikk, droner, autonom kjøring og mer av de kuleste teknologiske nyvinningene. Leveres onsdager og fredager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com