Backupify avdekker gjenoppretting med ett klikk for skyapper

Backupify - selskapet som lanserte sikkerhetskopitjenesten for dine Twitter-, Facebook-, Flickr- og Gmail-kontoer - tar sin populære tjeneste til neste trinn. Tirsdag kunngjorde selskapet tilgjengeligheten av den nye gjenopprettingsfunksjonen med ett klikk for skyapper. Spesifikt er den første skyappen som Backupify kan gjenopprette Google Apps-pakken, men selskapet planlegger å utvide funksjonen til flere SaaS-apper i fremtiden.

Den nye gjenopprettingsfunksjonen for Google Apps ble utviklet i samarbeid med Google og ved å bruke gjenopprettingselementene innebygd i Googles API. Ett-klikk gjenopprettingsalternativet er nå en standard del av Backupify-produktet og koster ikke noe ekstra for Backupify-kunder, som betaler basert på antall brukere og datamengden. Ett-klikk gjenoppretting er tilgjengelig for alle appene i Google Apps-pakken, bortsett fra Google Sites, som allerede har sin egen versjons- og gjenopprettingssystem.

Backupify sier:

"Google Apps-sikkerhetskopieringer skjer automatisk hver 24. time, og Google Apps-brukere eller deres IT-administratorer kan når som helst få tilgang til arkivene deres via en hvilken som helst nettleser, laste ned informasjon til sin lokale PC, til deres datasenter eller bruke ett-klikk gjenopprette for å sette dem direkte inn igjen til Google Apps-kontoene sine. "

Tidligere lagret Backupify bare en offline kopi av data fra omtrent 10 forskjellige skytjenester - omtrent halvparten av dem var Google-tjenester - og hvis en bruker ønsket å gjenopprette noe, måtte han gjøre det manuelt (vanligvis med et utklipp og- lim inn). Backupify planlegger å ikke bare støtte eksisterende Google Apps, men har også infrastrukturen på plass for å støtte fremtidige tillegg til suiten. Og Backupify-administrerende direktør Rob May forventer at Google vil utvide Google Apps aggressivt i fremtiden.

Han sa: "De fleste alt de tror vil tjene en forretningsfunksjon, de vil rulle inn i Apps. Google Voice vil være en del av Google Apps, for eksempel."

Det er over tre millioner organisasjoner som bruker Google Apps, og mange av dem må bekymre seg for overholdelse av forskrifter. For dem er Backupify en attraktiv løsning fordi det er en sikkerhetskopi som håndteres av en tredjepart som er atskilt fra Google, og at separasjon er en vanlig retningslinje for mange forskrifter (i tillegg til å være en generell beste praksis for datahåndtering).

"Hele Google-økosystemet har begynt å omfavne det vi gjør, " sa May. Utover Google selv, inkluderer forhandlere, tjenesteleverandører og systemintegratorer, som alle videreselger Google Apps til bedrifter. Backupify har utviklet et eget forhandlerprogram for å koble til denne infrastrukturen.

Backupify har også gjort sitt produktvennlig for IT-avdelinger. Med den nye gjenopprettingsfunksjonen kan for eksempel brukere gjenopprette Google Apps-dataene sine, eller IT kan gjøre det for dem på individuell brukerbasis. "IT-administratoren kan nå kontrollere hele installasjonen, " sa May.

Dette er kritisk siden Google prøver å rykke opp i næringskjeden med sin online kontorpakke. May uttalte: "De prøver virkelig å presse Google Apps til større og større bedrifter."

For å hjelpe tilfredsstille IT-avdelinger og større selskaper med mer sensitive data, rullet Backupify ut 256-bit AES-kryptering i løpet av 2010.

Da jeg først skrev om Backupify for omtrent ett år siden, hadde selskapet 30 000 brukere. I dag har selskapet rundt 125 000 brukere ombord, i tillegg til 1 milliard e-postmeldinger og 70 terabyte med data under administrasjon, og det vokser med en terabyte i uken.

Se etter at selskapet vil utvide sin cloud-sikkerhetskopi til andre SaaS-apper i løpet av 2011. Mai sa at Backupify ville starte sikkerhetskopiering av Salesforce.com innen utgangen av andre kvartal. Selskapet er for tiden i samtaler med Salesforce, og om Backupify vil kunne starte ett-klikk gjenoppretting for Salesforce vil avhenge av integrasjonsnivået som det kan fungere med selskapet, ifølge May.

Imidlertid er May trygg på at Backupify har teknologiinfrastrukturen på plass - den kjører på en blanding av Ruby, PostgreSQL og Cassandra - for å skalere og håndtere mye flere brukere og mye flere apper. Den infrastrukturen er nå mer enn bare et dataarkiv. Det er en handling, gjenopprettbar kopi av Google Apps-data, med gjenoppretting på vei for flere skyapper i fremtiden.

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com