Amazon Echo-nedrivning: En smart høyttaler drevet av Amazons sky

Delhøyttaler, delmikrofon, del Star Trek-datamaskin i huset ditt, Amazon Echo er et overraskende praktisk "smart" apparat. I denne episoden av Cracking Open, bryter jeg ut skrutrekkerne mine for å avdekke hvordan Amazon ga en ellers vanlig Bluetooth-høyttaler en hjerne.

Cracking Open: Amazon Echo Bill Detwiler sprekker åpner Amazon Echo og utforsker teknologien i denne sky-tilkoblede, "smarte" høyttaleren.

Echo er 9, 25 inches høy og 3, 27 inches bred, eller omtrent på størrelse med en liter liters beholder. Kontrollene er minimale. Det er en høyttaler av / på-knapp og handlingsknapp på toppen, samt en roterende volumring. Lysdioder er plassert rundt kanten av volumringen og under knappene. En kontakt for strømledningen er plassert på bunnen.

Fra utsiden er det virkelig om alt det er å se annet enn de mange mikrofon- og høyttalerhullene i Echos svarte plastskall. For å lære hva som virkelig gjør denne høyttaleren "smart", må vi sprekke den åpne.

Demontering av Amazon Echo

For å komme inn i Echo fjernet jeg først gummibasen. Dessverre brukte jeg litt for mye kraft og rev den underveis. Heldigvis er den på bunnen, og ingen vil merke skaden når jeg setter høyttaleren sammen igjen.

Fire skruer holder bunndekselet på plass. Når jeg fjernet dem og koblet fra noen få kabler, kunne jeg fjerne dekselet, som også holder strømkortet. Det nedre høyttalerdekselet kom av neste, etterfulgt av det ytre skallet, og et tynt stoffstykke som sitter bak høyttalerhullene.

Fjerne Amazon Echos ytre skall Bill Detwiler / TechRepublic

Se flere bilder av Amazon Echo-nedrivning i vårt fullstendige Cracking Open-galleri.

Med det ytre skallet fjernet, fikk jeg mitt første gode utseende inni Echo. På bunnen er 2-tommers tweeter, etterfulgt av 2, 5-tommers woofer. Systemkortet er montert på siden av den indre rammen og luftkammeret. Volumringenheten, som inkluderer mikrofoner og kontrollknapper, er plassert øverst.

Et annet sett med fire skruer holder diskanten på plass, og etter å ha fjernet dem løftet jeg ut både diskanten og subwooferen. Etter å ha fjernet noen kabler og fjernet flere skruer, kom systemkortet av.

Amazon Echo intern maskinvare avslørte Bill Detwiler / TechRepublic

Til slutt fjernet jeg volumringen, som består av flere lag plastikk som er klemt sammen. Ved å skille disse lagene, avdekket jeg mikrofonen og kontrollbordet.

På toppen av kontrolltavlen er LEDene og kontaktene for høyttaleren av / på-knapp og handlingsknapper. På undersiden av brettet fant jeg Echos mikrofoner, mange flere LED-er, LED-drivere og lydprosessorer, sammen med volumhjulets kontrollmekanisme.

På dette tidspunktet var ekkoet vårt i stykker og nedrivningen vår var fullstendig.

Amazon Echo i stykker etter nedrivning av Bill Detwiler / TechRepublic

Hva nedrivningen forteller oss

Etter å ha åpnet Echo, fikk jeg vite at det er nok av kul teknologi i saken, for eksempel:

  • Texas Instruments DM3725 Digital Media Processor
  • 250MB Samsung mobil DRAM
  • 4 GB Toshiba eMMC NAND flash lagringsbrikke
  • Qualcomm QCA6234 Dual-Band 802.11n og Bluetooth 4.0-brikke
  • National Semiconductor (Texas Instruments) LP5523 programmerbar LED-driver
  • Texas Instruments TLV320ADC3101 laveffekt stereo-analog til digital omformer (ADC)
  • Texas Instruments TPS65910 integrert strømstyring IC

Jeg fikk også se på høyttalerne og luftkamrene som hjelper den å levere anstendig lyd, for en liten Bluetooth-høyttaler.

Men fant jeg ut hva som gjør Echo smart? Vel, ja ... og svaret er, som for de fleste digitale assistenter som Apples Siri, Microsofts Cortana eller Google Now ... Cloud.

Still Echo et spørsmål eller send en forespørsel, og enheten sender en innspilling av stemmen din til en server som sitter et sted i et massivt datasenter. Serveren analyserer lydopptaket, bestemmer en passende handling og forteller deretter Echo-svaret ditt. I hovedsak er Echo bare ørene og munnen til Amazons Alexa Voice Service. Dermed er det bare så smart som den tjenesten er, som jeg vil si er på nivå med de fleste andre digitale assistenter.

Hvor Echo virkelig skinner, er det alltid på evnen. Dag og natt sitter den der og venter på at du kommer med en forespørsel. Ja, dette er litt skummelt. Men det er også utrolig nyttig.

Jada, jeg kunne ta min iPhone ut av lommen, holde Hjem-knappen og be Siri gjøre det samme som Echo. Men det er ikke lett som å gå inn på kjøkkenet mitt og spør Alexa om været, slå på nyhetene eller stille en tidtaker slik at jeg ikke brenner det jeg lager mat.

Etter å ha brukt Echo i flere uker, syntes jeg det var utrolig nyttig og så nær en Star Trek-datamaskin som enhver digital assistent jeg har testet. Hvis jeg bare kunne få Echo til å våkne når jeg sier "datamaskin".

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com