Accentures myNav simulerer skyarkitekturer for nåværende og fremtidige forretningsbehov

Hvordan bli skyingeniør: Jukseark Hvis du er interessert i en karriere innen cloud computing og ikke vet hvor du skal begynne, er her din veiledning for de beste programmeringsspråk og ferdigheter til å lære, intervjue spørsmål, lønn og mer.

Accentures nye myNav-plattform er designet for å gjøre migrering lett for selskaper som ennå ikke har gjort spranget til skyen. MyNav-prosessen starter med å bygge en virksomhetssak for overføringen, går over til å arkivere løsningen og avslutter med å visualisere den nye modellen.

Kishore Durg, global leder for sky og vekst og strategi hos Accenture, sa at myNav kan tilby flere arkitekturer som inkluderer en klients nåværende konfigurasjon, en overgangsarkitektur og en fremtidig tilstand for å gjøre rede for forretningsvekst.

"Vi hjelper våre kunder med å avgjøre hva virksomhetssaken er og hvilken leverandør de skal bruke, og deretter visualiserer vi løsningen for dem, " sa han.

Durg sa at myNav er basert på det Accenture har lært av 30 000 sky migrasjonsprosjekter for klienter. Accenture brukte tre år på å utvikle algoritmen som gjør arkitekturanbefalingene i myNav.

"Det er nøkkel-IP-en som vi tar inn myNav, " sa han. "Vi har patent inngitt på disse simuleringsevnen.

For tiden må selskaper dele informasjon fra flere kilder når de vil migrere operasjoner til skyen.

"Valg kan forvirre deg med tanke på hvor du vil reise, og du må forstå denne kompleksiteten for å navigere i den, " sa han.

Hybrid sky: En guide for IT-proffer (gratis PDF)

Anbefalinger fra plattformen informeres av bransjespesifikke datasett som inkluderer data om IT-kostnadsstrukturer, inkludert bemanning og maskinvare- og programvarebehov. Durg sa at Accenture samarbeidet med økosystempartnere for å utvikle disse datasettene.

"Dette gir myNav muligheten til å projisere kostnadsbesparelser for spesifikke bransjer, " sa han.

Plattformen designer en skyinfrastruktur basert på en virksomhets parametre og visualiserer deretter løsningen. En klient kan også be om en anbefaling om hvordan arkitekturen skal justeres basert på fremtidige forretningsendringer, for eksempel å utvide brukerbasen eller legge til et nytt produkt. Analysen avsluttes med en regning med materiale som inkluderer resultatstatistikk og økonomiske forutsigelser.

Accenture-forskning viser at omtrent to tredjedeler av selskaper som har flyttet til skyen ikke har sett de forventede fordelene.

"Det som ender opp med å skje, er at du ikke får det til, og så betaler du for et datasenter og en skyleverandør, " sa han.

Undersøkelsen av 200 selskaper med en inntekt på 1 milliard dollar årlig, spurte om kostnadsbesparelser, hastighet til marked, virksomhetsmakt og forbedret servicenivå. Respondentene listet opp sikkerhets- og etterlevelsesrisiko og kompleksitet i forretnings- og organisasjonsendringer som de to viktigste hindringene for å lykkes.

Cloud og alt som et service nyhetsbrev

Dette er din go-to ressurs for det siste om AWS, Microsoft Azure, Google Cloud Platform, XaaS, skysikkerhet og mye mer. Leveres mandager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com