10 teknologier å følge for å øyeblikkelig gjøre Google+ mer nyttig

Denne uken presenterte Google+ sin anbefalte brukerliste over "interessante og berømte mennesker" på det sosiale nettverket. Listen inkluderer en underkategori for teknologi, men jeg er enig med JR Raphael i at Googles liste ikke er veldig overbevisende. Det er stort sett bare en liste over kjente personer i den tekniske subkulturen som tilfeldigvis har Google+ kontoer. Det er med andre ord ikke basert på kvaliteten på det de legger ut.

Siden jeg tidligere har laget flere lister med tech-eksperter som kan følges på Twitter for å gjøre Twitter mer nyttig for teknologer, regnet jeg med at dette er den perfekte muligheten for meg å trappe opp og gi en liste over teknologier som legger ut kvalitet på Google+.

Før jeg gir deg listen min, vil jeg imidlertid pause for en rask påminnelse. De av oss som skriver om teknologi for å leve, risikerer stadig å miste perspektivet og bli fanget i en boble av den siste brusen om de nyeste teknologiproduktene. Vi har en tendens til å glemme at de fleste normale mennesker - også de fleste IT-proffene - ikke bruker de nye tingene som kom ut forrige måned. Mange av dem er heldige som bruker de nye tingene fra i fjor.

Jeg snakket nylig med en lokal teknolog og venn, Keith Stevenson, om Google+, og han fortalte at jeg var en av få teknologforfattere han fulgte på Google+, og det var mest fordi han kjenner meg i den virkelige verden. Han sa at han ikke følger Robert Scoble eller Mike Elgan eller andre store teknologiske forfattere fordi de legger ut for mye og overvelder fôret hans. Mens jeg følger både Scoble og Elgan, tror jeg det er et gyldig poeng at teknikere ikke bare fortjener å være på en liste som dette bare fordi de legger ut massevis av ting. Det er den andre enden av spekteret fra Googles anbefalte brukerliste, der flere mennesker er der bare fordi de har en konto, selv om de ikke legger ut mye (eller i det minste ikke mye om teknologi).

Hovedpoenget er at listen min ikke er et "Hvem er hvem" av teknologiske tankeledere på Google+, men snarere en liste over "Hvem er nyttig." Jeg prøvde også å velge et reelt tverrsnitt av forskjellige typer mennesker fra forskjellige geografier, og noen ikke-mediatyper. Her er mine topp 10, og noen få ærefulle omtaler.

Min liste

1. Harry McCracken - For to år siden satte jeg Harry på toppen av min liste over teknologier å følge på Twitter, og av de samme enkle grunnene - han legger ut interessante ting og diskriminerer hva han legger ut - ville jeg lagt ham øverst på denne listen over Google+ teknologier. 2. Jillian C. York - Hun er direktør for internasjonal uttrykksfrihet ved Electronic Frontier Foundation og hun legger ut gode bånd om globale spørsmål i medier, ytringsfrihet og internasjonale menneskerettigheter i den digitale tidsalder. 3. Alexander Howard - Hvis du vil holde rede på hva som skjer i offentlig sektor når det gjelder den digitale tidsalderen, er Alex din fyr. Som han sier, fokuserer han på "skjæringspunktet mellom regjering, borgere og Internett." 4. Vic Gundotra - Vic er Google-administrerende direktør for Google+ og det fine er at han er veldig aktiv på tjenesten, og til og med bruker den for å kunngjøre nye og kommende funksjoner og noen ganger gi et blikk bak kulissene. Det er en positiv trend fra det 21. århundre å se en leder som er så synlig og tilgjengelig. 5. Patrick Beja - For å inkludere internasjonal smak i Google+ strømmen din, vil jeg anbefale Beja, en fransk podcaster. Han legger ut mange interessante ting (spesielt videoer) om tema for geekekultur. Ikke bli slått av ved at noen av innleggene hans er på fransk (hvis du noen gang har tatt fransk, vil det raskt hjelpe deg å huske noen av de gamle studiene på videregående skole eller høyskole). 6. Julio Ojeda-Zapata - Denne midtvesteren og teknologeveteranen legger ut mange gode ting, spesielt om teknologi i den virkelige verden og i næringslivet. 7. Baratunde Thurston - Hvis du vil gjøre Google+-strømmen din mye morsommere, er Onions Baratunde Thurston et flott sted å starte. Han har et irreverent, liberalt inntrykk av aktuelle begivenheter (som er godmodig selv om du ikke liker den politiske bøyningen), men gir også god innsikt i tech og nye medier. Og han er bare legitim morsom. 8. Dwight Silverman - Dwight er en gammel skolejournalist med den nye mediekyndige av en tusenårsrik. Han har skrevet bøker og avisspalter om tech i flere tiår, noe som gir ham stort perspektiv og skepsis, men han får også Twitter og Google+ og vet hvordan han kan bruke dem til å dele passende ting, stille gode spørsmål og engasjere seg med publikum. 9. Steven J. Vaughan-Nichols - For en dose hard core IT gir SJVN (som han er kjærlig kjent på Internett) mange gode lenker og innsikt i business tech så vel som open source bevegelsen. Men Vaughan-Nichols, som tidligere har jobbet for NASA og det amerikanske forsvarsdepartementet, har også en nese for interessante tema for geekekultur. 10. Patrick Smith - Mens Trey Ratcliff har blitt kjendisfotograf på Google+, vil jeg faktisk anbefale å sjekke ut Smith først og fremst. Landskapsfotografering hans er oppsiktsvekkende, pluss at Smith er svært teknisk og jevnlig legger stor vekt på å forklare hvordan han fikk sine beste skudd.

Ærverdige omtaler

 • Gina Trapani
 • Bradley Horowitz
 • JR Raphael
 • Sharon Vaknin
 • Robert Scoble
 • Kevin Tofel
 • Mike Elgan
 • Jessica Dolcourt
 • Dan Patterson
 • Kiki Sanford
 • Stephen Shankland
 • Larry Dignan
 • Leo Laporte
 • Steven Levy

Du kan finne meg på Google+ som + Jason Hiner.

Les også

 • Hvorfor Google Plus er i ferd med å endre nettet slik vi kjenner det
 • De ti beste funksjonene mangler fra Google Plus
 • Hvorfor du ikke hater Google+ og noen tips for å komme i gang
 • Den indre historien til Google+ blir allerede fortalt
 • CNET : 7 Google+ nødvendigheter

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com