De 10 mest populære containerverktøyene for bedrifter

Video: 3 store ting hvert selskap trenger å vite om containere Containerløsninger er det nye normale for virksomheten. TechRepublic-bidragsyter Matt Asay forklarer hvordan du kommer i gang i skyen, og hvorfor store selskaper trenger containere.

Må-lese sky

 • Cloud computing i 2020: Spådommer om sikkerhet, AI, Kubernetes, mer
 • De viktigste skyutviklingen i tiåret
 • Topp leverandør av desktop som en tjeneste (DaaS): Amazon, Citrix, Microsoft, VMware og mer
 • Cloud computing policy (TechRepublic Premium)

Mer enn halvparten (61%) av bedriftsansatte bruker eller eksperimenterer for tiden med Container som en serviceteknologi, ifølge RightScale 2019 State of the Cloud-rapport fra Flexera, utgitt onsdag. Rapporten skisserer den aktuelle tilstanden til skysentre og tjenester, og navngir de mest populære containerverktøyene for organisasjoner.

Rapporten kartla 786 ansatte for å bestemme organisasjonenes skybruk. Bedriftene bruker i gjennomsnitt nesten fem skyer, og prioriteringen er den offentlige skyen, viser rapporten. Optimalisering av nettskostnader er den største utfordringen og topp prioritet for virksomheten i 2019, bemerket rapporten og søsternettstedet ZDNet.

Beholdere endret måten apper og tjenester blir distribuert, ettersom de er selvstendige applikasjoner som IT-team enkelt kan lansere og oppdatere. Beholdere hjelper deg med å fikse skalerbarhetsproblemet som ledsages av de tusenvis av virtuelle maskiner i de private og offentlige skysfærer. Dette verktøyet er spesielt nyttig for å utføre en multi-sky tilnærming i virksomheter.

Docker og Kubernetes er kjent for å dominere verden av containerverktøy, men det er andre spillere også. Rapporten identifiserte følgende 10 containerverktøy som det mest populære i 2019, i tillegg til prosentandelen av respondentene som for øyeblikket bruker teknologien i sin organisasjon:

 1. Docker (57%)
 2. Kubernetes (48%)
 3. AWS ECS / EKS (44%)
 4. Azure Container Service (28%)
 5. Docker Enterprise (27%)
 6. RedHat openShift (24%)
 7. Docker Swarm (21%)
 8. Google Container Engine (GKE) (15%)
 9. Pivotal Cloud Foundry (13%)
 10. Mesosphere (10%)

Kubernetes er mer populært blant store bedrifter (60%) enn SMB (32%). Docker er imidlertid fortsatt det mest populære containerverktøyet blant organisasjoner i alle størrelser.

For å lære mer om hvordan containere brukes, sjekk ut denne artikkelen fra søsternettstedet ZDNet.

De store takeawayene for teknologiledere:

 • De mest populære containerverktøyene i 2019 er Docker, Kubernetes og AWS ECS / EKS. - RightScale, 2019
 • Kubernetes er mer populært blant store organisasjoner enn SMB. - RightScale, 2019

Cloud og alt som et service nyhetsbrev

Dette er din go-to ressurs for det siste om AWS, Microsoft Azure, Google Cloud Platform, XaaS, skysikkerhet og mye mer. Leveres mandager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com