De 10 beste Chrome-appene og utvidelsene for Google Apps-brukere

Chrome er Googles egen nettleser, og det er et naturlig behagelig sted å bruke en Google Apps-konto for å få ting gjort. Google Apps fungerer generelt bra på egen hånd med noen få nettleserfaner som er åpne, men du kan få mer informasjon og bli mer produktiv ved å installere noen få praktiske utvidelser og nettbaserte apper i den appvennlige Chrome-nettleseren.

Her er da 10 flotte apper og utvidelser som spesielt fungerer bra for Google Apps-brukere som gjør jobben sin i en Chrome-nettleser ( tabell A ). Vi vil følge opp i nær fremtid med versjoner av denne listen for Firefox og Internet Explorer, men foreløpig er det en Google-sentrisk samling. Google har også en tendens til å lage de kraftigste og appvennlige utvidelsene, som du kan forvente noe, men vær oppmerksom på noen viktige tredjepartsapper som definitivt gjør Chrome til et bedre sted å jobbe.

Vi inkluderer ikke standardutvidelsene som den gjennomsnittlige Chrome-brukeren sannsynligvis bør sjekke ut, for eksempel LastPass for passord eller TweetDeck for sosial navigasjon. Dette er appspesifikke verktøy for å koble til organisasjonen eller nettstedet ditt.

Tabell A

Utvidelse

Hva det gjør

Docs PDF / Powerpoint Viewer Konverterer nettlenker til PDF, PPT og andre dokumentvennlige formater for å åpne i en ny fane Dokumenter, slik at du enkelt kan lagre, redigere og dele. Du kan også hviteliste nettsteder du vil hente faktiske filer fra under alternativene.
Send fra Gmail Gjør at Gmail / Google Apps blir e-posthåndterer når du klikker på e-postadresser. Konfigurer Google Apps-adressen din under alternativene.
Frakoblet Google Mail Navnet er misvisende - det er faktisk nøkkelappen som muliggjør offline verktøy for Google Mail, Kalender og Dokumenter.
Google Mail Checker Forfatteren din er ikke en stor fan av distraherende varslere / brikker, men hvis du liker å vite hvor mange meldinger som venter på oppmerksomheten, er dette utvidelsen for deg.
Google Kalender Denne lille verktøylinjeknappen er ganske kraftig, og viser dine kommende hendelser, griper hendelser fra siden du ser på, og tilbyr en hurtig-legge til dialog for å skrive ut nye hendelser raskt. Sett opp Apps-kalenderkontoen din under alternativene.
Picnik-utvidelse for Chrome Ta et skjermbilde av siden du ser på, eller rediger raskt og endre størrelsen på et bilde du finner, med alternativer for lagring i Google Apps-kontoen din.
Skjul Google+ varsel Hvis du får mange Google+ varsler, eller du på en eller annen måte har meldt deg på Google+ uten å ha mening, gjør denne utvidelsen bare en ting, og vel: den skjuler den røde varslingsknappen på alle nettsteder unntatt Google+ selv.
Notatblokk Vil du ikke bry deg med hele offline-dokumentinstallasjonen? Installer Scratchpad, en liten app som tar notater offline, og synkroniser deretter med alle dokumenter i kontoen din ved å bruke "Scratchpad" -etiketten.
Lazarus Hvis du fyller ut mange nettskjemaer, vil du oppdage at Chrome er ganske bra til å lagre dataene dine, men ikke perfekt. Lazarus gjenoppretter den innlagte teksten på en sikker måte, slik at ingen krasj, strømtap eller Wi-Fi-slipp kan ødelegge dagen din.
Smartr Et virkelig interessant, om ikke strengt tatt nødvendig, kontaktadministrasjonstillegg for Google Apps som gir kontekst for personene du sender. Tidligere kjent som Xobni.

Les også:

  • Fem tidsbesparende utvidelser for Google Chrome
  • 7 killer hacks for Google Chrome
  • Chrome-nettleser legger til pålogging og synkronisering av flere brukere
  • 10 Chrome-utvidelser som forbedrer online sikkerhet

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com